Monday, December 31, 2007

Good Bye 2007 ~ Welcome 2008



Dear All,

Wish U all Happy New Year,

"Life, is always busy. Time, is always little. Every second, always goes so fast. But, my best wish is always for you. Happy, Prosperous New Year 2008 ! "

Hope 2008 will be your lucky year....

Friday, December 28, 2007

Story bout ILa


Majlis budak umah aku..kire yg pertama kawen lah..hahaha pembuka tirai..sup[pose john yg rasmi tp ila xmo mengalah kn..hahahahaa

Pape pon aku wish Selamat Pengantin baru kat ila & daous...may god bless you...& all happiness will be yours...

Skrg lak bdk umah aku menjadi 8 kembali setelah mira & Zehan gantikan jue & ila...hak33.but diz january kami kene tgl ber 7 sbb ejot dpt KPLI..so nnt kami terpkase menyesakan DR tok membayar lebih sbb tgl ber7..hahaha sedih nyer...xlame pas2 IDa lak nk kawen..pas2 kak shikin maybe menyusul..so kene carik umah laen yg lebih murah ni...hehehehe..pape life must goes on..rezeki depa dah smpai..nk kate ape kn..hehehehee Semoga nnt rezeki aku lak kan..hak33....

Malas nyer nk up kan gamba john..kalo nk tgk..sila jengah kat fOTOPAGES AKU K!






18-Nov-2007


Ni citer suate ptg dahulu...a day after Wedding si Ila..hehehe Me, DD, & MT telah menggila kan diri tok melepak kat Taman Bunga Raya or Orkid kat jln chendrewaseh, KL...pergh byk jugak tpt utk mengshoot gamba kat KL ni sebenarnya..xyah pg jauh2...so kami telah menyetelkan aktiviti kami dlm mase lebih kurang 3jam bertapa di sana b4 lepak makan Mc D Bangsar...hehehehe


Nilah hasil2 antara shoot yg terakam dlm camera si DD...bile lah impian aku nk memiliki DSLR akan termakbull..xpe sikit mase lg..hehehehe

2la sbb aku dr dulu berimpian nk jadik photog yg berjaya kan... [wait & see] rupe2 nyer membe2 aku pon ramai jugak yg mempunyai hobi yg same mcm aku..nk wat camne hobi ni agak mahal..2la aku nk teruskan impian ber dive..xde kemampuan kan...nak maintainkn hobi 2..sbb memerlukan cost yg agak tinggi....terpakse carik yg sola-sola..ikut kemampuan..ni pon xtermampu..pi mane2 pon aku maseh mengusung A400 aku 2..heheheehe

Ni lah antara aksi-aksi kami di hari itu..sungguh tah pape jek..ahahah janji kami enjoy! hehehehe if weekend dok lepak saje kat umah kompem..mati ke buhsananye..so, kami berjaya mewujudkan aktiviti sehat tanpa membazir di shopping complex...
lepas makan di MC d..kami singgah di bang village...tah pape jek..brg sume mahal2...xlarat den nk jengah..hahahahaha pd hal nk sedapkan ati sbb xmampu nak memiliki kan..hehehe
ok nanti cont ngan aktiviti laen lak...
ni pon dah kire back dated nyer n3..heehehhee...ssh lah skrg nk update blogs....xlarat nk maintain..ngan fotopages lah..ngan flickr lah...macam2 nak cube kan..
2la blog zaman belajar tah mane tah..aku xingat id ngan pwd..hehehehehee jadik mak nenek jugak aku ni rupe2nyer... tp luahan tym belajar dah berlalu kan..hehehehe skrg zaman penuh pancaroba sbb makan minum kehidupan sume kene tanggung sendiri..hehehehehe.....
Note for today..dpt dr email sape tah
"Time is like a river. you cannot touch the same water twice, bcoz the flow that has passed will never pass again....so enjoy every moment of life"

Friday, November 16, 2007

This blog will be my ngong ngeng story blog...hehehe


juz trying to put a story behind the selected picture. for diz pic...aku amik tym ronggeng rokiah di Melaka 3/11/2007 bersama-sama didier, mirae & aku ayunio..hehehe tym boring ngan keje kat opis aku edit lah lebih kurang pic2 yg ade...citer nyer..misi kami nak ke majlis kahwen si izu but dlm tentatif prog aku ade masukkan lawatan ke bangunan merah [oppsss..mane bangunan merah 2 ek..] yg ade daun2 pokok jek..hehehe ni depan bangunan merah lah...tempat kejadian = banda hilir, melaka...kekeke so lepas sejam pulun berposing sakan di sini..kami meneruskan rempitan kami pulang ke KL tok majlis kenduri di ampang seterusnya meneruskan upacara mennyerang open house ahli kump kami di shah alam..sudah nya..aku blk mlm 2..kepenatan di samping nk simpan tenaga utk majlis open house keesokan harinya pula...wawawa murah sungguh rezeki kami...alhamdulillah

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...