Skip to main content

Posts

Showing posts from October 14, 2008

Mr. Nik & da gang

Ok untuk perTama kali mereka digandingkan [aik berstatus bernafsu jugak ke mereka ni?] yeaahhh mmg bernafsu..bernafsu utk merakam kan semua adegan-adegan melucukan + skema + baik punye pose rakan-rakan sekekliling...arini mereka bekerjasama bersama..tp Mr. Nik aku nyer flash wat hal lagi..bateri kong! hampesss asik lah nk charge..kene beli spare rechargable byk lah ni kn..demand xhengat..nak lebey jek..abis 2..maintainance tok diri cm mane? harus dilupakan seketika lah ni yek..kene simpan duit tok extra bateri lah ni...huhuhu xpe..xpe...anything 4 you my dear....yolah kate BF kan.. kene lah wat investment sikit..baru lah berbaloi hasil nya..huhuhuhu :P

Mr. Nik In Action

Dulu aku ade janji mo up kan gambo Mr. Nik [keji jijo..panggil BF aku ni Mr. Nik..xbest langsung name..hehehe] Baru ni terlaksana aku meng shoot gamba Mr. Nik aku nih ha... kak sharna lah geygeih jugak mengambil pose terbaek...tp aku up kan hasil dr ape yg aku snap ajolah..gune Mr. Nik D60 kak sharna..hehehe thanx kak sharna!!! kasik pinjam ur D60... Model terlatih adelah..ehem..ehem..nak bg tau ke? xyah lah expose..nnt aku up kan n3 beraya@ISD huhuhuhu kome tau lah sape model terlatih ku ini..hehehee tp sian aku kasik bahagian belakang dia jek..sbb depan seksi sgt..hehehehee!
Inilah dia serba sedikit aksi-aksi terlampau dari Mr. Nik aku utk tatapan kawan-kawan..sape-sape xmo tgk..xyah lah tgk..aku xpakse..hahahaha:P