Skip to main content

Posts

Showing posts from December 8, 2009

DVD

rase seperti kene pergi ke kedai DVD
utk mendapatkan DVD 2012 & Twilight....
haih..xsempat lah nk tgk kat wayang
[pdhal xdek geng...sbb skrg xdek mood nk masuk wayang sorang2 nih!]

Puan Mona - ade lagik

Ok lah ni yg terakhir to entry mona....hahahahaaa nnt aku malas nk send..makanya..suh dia grab dr sini jek...senang...layan kan ajolah ade mate terpejam lah ape lah...hahahaaa

aku men belasah sambil2 sibok dok marah2 kat org2 katering tu...hehehehehe

menyempat jek kan...bayangkan ngan pikul beg, pikul camera lagi..pegang kertas lah...hahahha layankan ajo...



hehehe
seb bek E xdek..
kalo x
kompem esok dia serang lewre beli lagik sepasang tok anniversary dia plak..:P

Pengantin Baru

Sabtu malam yg lepas, aku ditugaskan utk shot di majlis pernikahan adik kepada kawan sekolah aku dahulu...Thanx Fathiah sbb memberi kepercayaan pada aku utk merakamkan moment2 terindah di majlis adik ko nih.....

Pengantin perempuan yg ceria & pengantin lelaki yg super cool...sekali pandang...style dia mcm izzuddin bdk class aku mase degree...heheheee

Majlis yg simple tp sangat meriah....& family mereka yg sangat sporting! cheer :)
Anis & Bakri
Selamat menepuh alam rumah tangga
Semoga kebahagiaan milik kalian berdua & semoga dimurahkan rezeki

Nota kaki: tetibe teringat majlis si Jedd 27/12 ni...warghhh aku redha ko tinggalkan aku bujang sorang2...xpe jedd...jodoh ko dah sampai..no need to feel guilty ok! ahaks...tp aku ilang lah kawan nak wat aktiviti keluh kesah mak esah kan..keh keh...owh lupe jedd ni partner aku dlm class & lab mase aku form4 & 5...:)...pikir...pikir...ape lah hadiah yg aku nk beli...aku dah ketandusan idea nih!!!!!