Skip to main content

Posts

Showing posts from October 26, 2010

Perkara-perkara SENGAL yang biasa dilakukan

ketika menunggu pengantin bersiap. owh ya, ni kalo ko ade geng lah, kalo berseorangan memang layan mata ajelah jawabnye. tym ni ade org yang kami leh buli, sape lagi kalo bukan si gonjes kan. maka aku ngan adik [isteri dia] sakan membuli dia..muahahahaaha dr dia dok terbaring macam dugong baek wat keje berpekdah dengan menambah koleksi gambar SENGAL kitaorg kan

tiada motif pon nak adakan entry ni, cuma aku ala-ala boring, bukan sebab takde keje, cuma takde idea nak setelkan keje. setelah aku berjaya kes misteri use dr sarawak.serius misteri, tp akhirnya, cik azah dah boleh tersenyum riang tanpa perlu rase gusar ngan perasaan ade nye makhluk asing di dalam account dia..muahahahahaa aku dah berjaya mengusir makhluk tersebut...nyah kau..... hampir seminggu jugak lah aku ala2 sengal2 otak memikirkan penyelesaian masalah misteri tersebut..dah macam misteri nusantara plak...dan dan terus dpt geng dr sarawak..muahahahaaha
oh yesss.... tungguuuu! masih ade cerita lain. mungkin decision yang ak…