Skip to main content

Posts

Showing posts from May 4, 2011

Kepuasan

Hanya itu yang mampu di perkatakan. Bayangkan dari 2007, lebih specific cuti Hari Buruh juga, bebudak ATAT merancang ke Taman Negara, tapi apakan daya aku baru bekerja di B*rna* xsampai sebulan, makanya tak boleh amik cuti..sob sob..frust tu memang frust lah kan sebab trip pertama derang masa 2005 pon aku xdapat join sebab semua lelaki. dan selepas tu, Syah [organizer] telah di campakkan ke Sarawak nu, takde lah orang nak uruskan kan..makanya tahun ni dia kembali bekerja di Semenanjung, tu yang aku paksa di jadikan jugak aktiviti ni kan. Dan tarikh 30 April - 2 Mei 2011 adalah pilihan yang sipi-sipi tepatnya. miahahhaa T_T

Lagi paling menyayatkan hati, aku hampir2 tak dapat nak join..tapi akal bijak & usaha gigih aku, akhirnya aku berjaya meloloskan diri dari udara tenang Kedah dan sekaligus berjaya ke taman negara. fouuhhhh..tiada lagi igauan ngeri...ehehheee ehhh mungkin igauan akan kembali minggu hadapan or minggu lagi satu.



Even percutian pendek, dan aktiviti pon takdelah banyak…