Skip to main content

Posts

Showing posts from October 14, 2009

Radio Vs MP3

kalo diberi pilihan...ape yg akan korang pilih?

Aku pilih......"RADIO"

sebab nye... radio nih mcm2 ade..hehehee leh gelak..leh serius..leh hilang kawalan..rase meluat...rase benci marah..semua lah..garam kunyit lada hitam..semua rase leh rase..leh mcm2 lah kan kalo ngan Radio..tapi..kalo MP3 bagi aku..agak membuhsankan sbb yg same jek...cume ko akan di dendangkan dengan lagu..cume either mengantok or layannnnnnn

sebenarnye nak tanye... prefer tgk TV kat umah or bersesak2 kat wayang.... aku rpefer tgk TV kat umah...sbb koman2 nk terkucil leh tahan..tgu IKLAN kan...kan..xpon if layan DVD leh lah jugak tekan button "Pause" tu..hehehe tapi kalo kat wayang...erm thn ajolah sampai abis..kalo xmo termiss mane2 part kan..ahaks...

tapi aku tau....ade org suke tgk kat wayang..kunun2 romantika di tampi gitew...ape jua kate korang...jom lah layan Papadom..hahhhhaaaa

Nota kaki: kesian lah kat aku..asik dgr org kate best jek...nak jugak rase kebestan papadom tu...haiyaaaaaaaaaaaa

Teringin Makan Nasi Beriani Ngan Papadom

Morning kengkawan semua, [cewahhhh macam ramai jek kengkawan yg skodeng kat sini]

Opppss silap, dimulakan dengan Bismillah...perut i dah nyanyi lagu "New Devide" sbb terkesan secare langsung dr corong telinge aku yg tgh layan lagu nih....tp seyes...guwe nye pewut xbagi kerjasama pagi nih..*haih*

baru kol 9.15am, dah pkr nak makan nasik beriani ngan papadom vagai! alahai napsu...ok smlm aku hanya makan nasik goreng bodoh [mcm penah dengar..ok ok...ayat bdk kecik yg bersize besar kat department aku suatu ketika dulu]...ianya diberi nasik goreng bodoh kerana...tiada ape2 dlm nasik goreng tu kecuali nasik & perencah nasik..tiada sayur mau pon daging segalanye...tp nasik goreng aku bijak sket sbb ade ayam goreng even aku xjumpe sayur kan [ni kes terlupa nk beli even aku trn beli bawang tp terlupe yg tiada sayur yee dlm freezer tu...lu pikir wa rajin ke nak turun utk kali ke-2?..hehehe..trn wat kali per-1 tu pon aku pkr 20kali..heheheni kan turun tok kali ke-2..kem salam lahhhhh…