Skip to main content

Posts

Showing posts from July 27, 2011

Sebut betul-betul

ni bukan bunga

ini lada hitam sarawak




dan inilah gambar-gambar bunga yang sempat saya snap ketika di sarawak






of coz sebab kaler








berdua lebih baik



bunga ni siapa ingat, dah lama aku xjumpa


kesian kan...







Nota kaki: nak update cerita pasal sarawak, sekali tak sempat daaaa sebab peneng memikirkan hal perihal module finance. peneng aku structure Ber*as ni.. gut nite.

Buat-buat TERkejut

Bila tengak account bank. walhal dah tau yang finance dah tersilap bank in gaji..bayangkan kalau gaji banyak tu sebulan..muahahahaa

macam mane lah bleh tersilap kan.nasib baik lah telah diberitahu awal.kalau tak..memang aku koma tengok amount nya... agak-agaknya depa tersilap cek grade aku kot.hehehee

tak pasal-pasal nak kena pulangkan balik...

**gambar terpaksa di delete yek..seperti yg dijanjikan**
amacam zam? puas hati. maybe gaji ko dah byk ni kot..aku memang lah sangat2 jauh dari ni kan..muahahahaaa
dulu amount banyak2 masuk dlm acc tym bonus kat bernas jek kan...