Skip to main content

Posts

Showing posts from December 7, 2009

Puan Mona - Geng Bas Sekolah

Ok tym bergamba ngan kakak2 senior mase kat Dungun. Geng2 serumah mase kat Pantai 16 tu lah...heheheh...Mona sebilik ngan senior2...makanya...ngan kami2 skali terbabit sekali melepak bilik mereka...

sebilik ngan mona ade Ibu, Kak Jimon & kak Ira [antara yg dtg mase majlis]...kak syera...xmuncul plak..maybe MIA kot..bak kate kak jimon...kak jimon ni plak..bertemu jodoh ngan pakcik si mona...hehehe

tapi mereka semua..maintain mcm dulu jugak..xberubah pon....dr segi size & perangai..same jek...

tapi paling best...ayat dari Ibu...
wah...sehat2 lah anak2 Ibu...
mau xnye...nk compare gamba yg kak ira post dlm fesbuk tu kan....hehehee
gelak aje lah yeeee

dr kiri : Anak Ibu, ibu, ryern, aku, nurul, kak ira, farah, kak jimon
yg berdiri depan nurul..anak kak jimon, & yg depan fara anak ibu...
kak ira maintain sorang sbb suami nye outstation & anak dia..kat kampung..bahagia betull cam org bujang...hehehehe



No…

Syakirah & Syafiq

Suppose entry ni aku post mase sabtu lepas...tp...tulah..internet sengut kat umah aku tu..ke blogspot yg prob sbb xleh nk post & xleh save...last2 aku terpakse copy entry ni masuk dlm notepad...hahaha..lawak plak

------------------------------------------------------------

Syakirah geng since form 2 aku..hehehee dah pon selamat menjadik isteri kepada si syafiq [budget cam aku kenal plak...pdhal...tadi lah first tym aku tgk dia..hik22]

to Syakirah & Syafiq...SELAMAT PENGANTIN BARU dan aku doakan kalian semoga berbahagia selamanya & dirahmati yang Esa sentiasa.

boleh x, aku sesat dalam melaka td? hahahhaa area batu berendam...last2 patah balik ke bukit beruang..cessss nak xnak aku gune Garmin jugak...cetttt seb bek Garmin tu skema kan..dia tunjuk jalan yg lurus...ekceli aku biasa pg umah dia dulu kala..ayah aku yg anto ..pehtu bile dia tumpang aku blk mlk dr KL dulu kala...lepas tol ayer keroh teros masuk exit batu berendam kan...skali ni pg sendirik...ha amik ko....sesat lah pl…

Puan Mona - Sekitar Majlis

Mona geng aku mase Diploma kat Dungun. serumah mase kat pantai... a day before majlis dia..aku kat kampung sbb ade kenduri membe sekolah menengah aku..si syakirah...pity me...sbb aku dah wat entry utk syakirah mase kat umah..blh plak....xleh send & xleh save....malas nk type..nnt tgu rajin plak k...ehehehe & malam tu aku shot majlis nikah adik kepada membe sekolah menengah aku jugak...makanya..aku blk KL...selepas subuh...6.30am camtu baru gerak sbb mak aku & my mak ngah wat kenduri sket pagi tu..lepas subuh,...nk xnak tgu sat lah kan..lepas tu..ape lg pecut lah kan..hehehe

eh eh silap..ni pasal mona...bkn pasal aku! melalut plak...dia dah booked date kawen dia ngan membe2 semua sejak last year....lame kan? hahahaaha mase dia bertunang...tetap tarikh teros roger membe...makanya...aku mmg patut wajib memFREE kan diri lah utk date 6 disember 2009...hehehe tu yg majlis kengkawan laen [sbb byk sgt yg wat jamuan makan nasik minyak mase nih] aku terpakse kirimkan doa sajok...hehe…

Puan Monaliza

:)

Sila senyum yeaaa Puan Mona...finally, selamat sudah ko bergelar Puan di sebuah majlis yg sederhana dengan jayanya tetapi meriah..di masjid yg menjadik saksi [bak kate fizi kat farah] abg botak melafaz akad dengan sekali lafaz saje...hehehehee :) to both of you..selamat menjadik weekend suami isteri....sungguh menacabar tu kan..keh keh keh kalo idak.salah sorang kene mengalah ok! :P & diingatkan..jgn gado2....


Selamat pengantin Baru
Mona & Dafi

Posing dulu B4 Cik Mona bertukar Status menjadi Isteri & menjadi Puan Mona


heheeh seb bek Suami si ryern ade tok di buli....jgn ckp laki si ryern jek..laki di farah si E Fizi pon menjadik mangse keadaan kami...

Nak harap kan photographer si Mona..jgn le harap...tah mane lesap tah....
seb bek aku gigih usung Mr.Nik aku tu

here some gamba gediks dari kami

#1
#2 #3 #4 #5 #6
Nota kaki: kengkawan ku sekalian..korang save jek lah dr sini ek...