Skip to main content

Posts

Showing posts from July 12, 2010

Semoga semuanya selamat

baru kejap tadi, aku ngan Murni pergi melawat kak ida, exISD jugak..tp dia dah masuk department legal. & baru pg td dpt tau dia nk operate esok...Semoga semua nya selamat. Kami di sini...hanya mengutuskan doa...

Aku sampai menggeletar lah lutut..xleh nk bertahan lame..ape lah masalah aku ni kn..lemah semangat ke? ni lah penyakit yg aku waris dr bapak aku kot..kekeke siap kutuk bapak sndr..ahaks..
Nota kaki: Semoga kak ida selamat...& kuat semangat!

HR Steak House

Aku rase semua orang tau akan kewujudan tempat ni kan..aku jek yang gayat sbb baru sampai..almaklumlah..nak aku redah sndr tempat yg aku tak reti nak pegi...mcm kat kampung baru ni lah..aku mane lah reti nk pegi sndr kan.& lagilah xtau ape yg ade..even org kate mcm2 ade kn..didi perkenalkan bubur..maka aku kenal bubur...nasik lemak antarabangsa & nasik lemak bermacam2 lauk pon aku diperkenalkan oleh ex-opismate lame aku...depa xbawak..maka xjejak lah kaki kan..
Semalam, odw balik..nak hantar aku..owh lupa weekend aritu ade job wedding kat Rasa. kitaorg semua kelaparan..makanya, sara bg idea makan chicken chop kat Kg. Baru..aku on jek lah...ajak makan sate pon ok..wakakaka
kedai dia mudah jek..depan wisma hijrah...berhampiran ngan kolej pelajar UTM semarak.

menarik kan warna air ni...

cordon blue = RM 7.50 jek sedap uols...i suka sos dia..
Chicken chop = RM 6.50
Morocco Mix kot name dia = RM 11.++
Mushroon Soup = RM 3.50 semangkuk
Harga dia sangat lah berpatutan...& rasa dia pon sed…

Restoran Rose 911

Ok tadi makan ikut selera Negeri 9. Aku ikut nyiok kebana jek..dia & da geng nak survey tpt utk buat makan2 utk AJK perpindahan....

Kedai tu name dia Restoran Rose 911.

Sedap mmg sedap....sambal belacan dia...amik ko sampai kebas lidah aku..sbb pedas bebenor [kalo aku dah kate pedas...mmg pedas lah yeeee]

ok kalo rase nak cuba..serius mmg sedap gulai lomak dia.....

xsempat lah nk snap gambar kn...tp serius mmg sodap :)