Skip to main content

Posts

Showing posts from December 28, 2012

Mengimbau Kenangan

Cewahh... Nostalgia betul mengimbau kenangan-kenangan lalu.. lebih nostalgia bila ianya mengenai zaman persekolahan. list ni tunjuk dah 76 reply..tp setakat pagi ni dah 93 reply kot..huhuhu part menu makanan memang semua orang akan ingat..tak lupa punya...hehehe almaklumlah 5 tahun kot makan nasi kawah..hasilnya....daya ingatan kami memang MANTAP. ececeh....

Sekolah asrama yang semuanya gugurl yang comel-comel belaka. dan setelah 5 tahun bersama, memang paham dah perangai sorang-sorang..tang bab makan memang semua cepat..huhuhu if pagi brekpes apa yang paling glemmer ek..erm Nasi lemak, roti sardin, roti sambal telur, roti scramble egg, roti kaya & jem & mentega, meehon goreng, mee goreng, ni jelah kot..huhuhu if yg best time sekolah, memang kami akan turun brekpes lambat sbb nak tapau utk 1 kelas..hahaha nanti time rehat blh makan secara berjemaah. jimat duit..xyah berbelanja kat kantin kan.

and lauk tengahari yang ditunggu-tunggu adalah nasi ayam. nasi ayam ni biasanya pad…