Skip to main content

Posts

Showing posts from February 13, 2009

Le tour de Langkawi

tetibe ade lah org yg baek ati dlm opis aku nih..send kan gamba..almaklumlah aku nye HP mane ade camera kn..kekeke so, xdapek nk snap kan ..ni ade sket tok aku share kn...tgk lah sndr betapa teroknye jem tu kan..kalo kowang tgk betol2..adelah terselit kete si murni ngan murni yg tgh terliur nescafe ais dlm haruk jem tu..hehehehe




So, len kali dgr lah radio...sbb nnt leh prepare teh ais ka nescafe ais ka ngan cheese cake dlm kete tok aritu...xdelah sangap dok hadap jem tu kan...:)

sapelah yg menang arini ek?

dek Yap

aku xjumpe gamba dek yap yg len..aku sempat snap ni jek dlm album kat umah aku..kekekeke ha tgk lah gamba dek yap yg komeng itu...skrg dia dok pgl aku gemok...tp xde sorang pon layan..hahahahaha sbb yg memegang title gemok tu dia [tp dulu lah kn..skrg xlg..cume name tu kekal jek..ala2 dah sebati gitew] & last2 dia hangen sbb org len xlayan pon ngan gelaran baru ku itew..hak22

Yummmiiiiii

Ahad yg permai tu, aku terajin lah plak kan...so, seawal kui 11am aku dah ajak ayah aku g Giant kat bachang tu..ngeh33 ye ke bachang? taram aje lah labu...asalnye nak beli kettle tok adik aku tu..dok complaint sakit tekak sbb minom water cooler..sape suh ko minum aor tu kan..ade aku ajor? ade cakap suh minom air tu? xdek kan..yg ko pepandai minom sape suh..aku dah pesan beli mineral water kan..ni x,,asap ko sanggop beli..mineral water xmo beli..sekali aku pelangkong kepala tu nnt kan..oleh sebab, aku kesian..so, aku wat lah statement mulia kat ayah aku..tok beli kan kattle tok dia...sambil-sambil beli brg dia..aku sambar lah barang nak wat cheese cake kan..kunun2 nak buat lah...

tapi masa kat Giant tu akus esat ok! sbb nyer aku g toilet pehtu..aku xdapat nk jejaki ayahanda & bonda terchenta ku..mau xnye aku call xdapat..mule lah aku hangen..dah naik lenguh tawaf 2kali Giant tu...ruper2 nyer depa dok kat tpt tester tok ngetest kettle yg dibeli tu..hampesss lah kan..lenguh kaki den..…