Skip to main content

Posts

Showing posts from March 16, 2011

I'm a rafter

Tak tahan, ada sijil OK. hehehe well, bukti dah berjaya laksanakan aktiviti/cabaran dengan selamat & jayanya. so, to others yang nak mencuba, if i can do it, that's mean uols also can do it. Just pikirkan Malaysia Boleh! so, try it before late. insyallah pengalaman ni antara pengalaman yang tidak akan dilupakan. Pada orang yang memang rafter tegar, toksah lah kondem kitaorg yang baru nak mencuba, bagilah semangat or tunjuk ajar ya.
makanan yang di sediakan Adeline VIlla, so delicious.. nom..nom..nom... selera kampung uols. makan memang tak pandang kiri kananlah.


the view, insyallah nak datang lagi ke situ utk lepak2 sahaja. tempat yang sangat tenang dan cantik.


selain makanan berat, pisang goreng madu & ABC pon ada. ape lagi...nom nom nom nom nom nom tanpa henti. dan balik rumah timbang naik 2kg. how? selain itu, dekat sini pon ada sediakan aktiviti ATV. nak tahu apa ATV, sila lah google malas lah nk terang kan panjang lebar, sebab aku baru jek plan nak manage aktiviti ni.


a…

Percubaan Menghilangkan diri

Dah seminggu lebih xupdate belog ek. Macam lah ramai sangat yang baca, tapi koman-koman aku tau, GGO kompem baca punya, yolah menghilangkan rasa bohsan terlebih keje di opis or kes bengang ngan boss ke kan. jengah sini, dapatlah tatap wajah geng2 yang boleh menghiburkan perasaan gundah gulana kan. sekurang2nya dari takde option lain, jengah belog yang tak berupdate pon xpe kan.

Percutian yang tidak dirancang sama sekali oleh aku, dan percutian ni membuatkan keadaan di opis sedikit huru-hara which is i like...well barulah terasa, takde kau, kompem huru hara suasana kat opis kan..hehehehe tapi aku bertuah sebab aku xroaming no celcom aku, makanya tiada gangguan, nasib baik mereka tak tahu no maxis aku kan. well, selamat di situ.

ok percutian tak dirancang ni, aku ke Bandung, ikut mira & the geng, last minute mereka ajak sbb ada tiket yang sayang nak let go secara percuma kepada AA. hehehhe owner tiket ni tak dpt terbang kerana masalah ngan same dengan si mus kus kus..muahaha tulah lai…