Skip to main content

Posts

Showing posts from April 21, 2011

Restoran Bunga Naga

Aktiviti malam semalam bersama Housemate baru. ahaks. xlah bersama budak rumah si Tiqa, kami serang Restoran Bunga Naga, lokasinya I'm not so sure, tapi jalan nak ke Wang tepos...wahhh kate kat Jitra kan, kompem lah kena makan-makan kat sini.





. macam mana dapat idea makan kat sini, kebetulan Tiqah & housemate dia penah merancang dan tetibe datang idea nak makan luar semalam, tu yang tercetus idea nak try restoran buah naga yang pernah mereka lihat dr atas jalan raya jek kan..yolah pandang dari jauh.


ok, dah ready nak order makanan...mari kita lihat apa yang menarik di dalam sana...jom jom..lihat apa yang kami bedal malam semalam.



Siakap kukus...


yum yum



Kasik panas mata yang melihat..


eleh makan siakap kukus jek..


tp cer cek cer cek


nampak tak buah naga tu..


makanan kat sini semua dia letak buah naga..hehehe




owh menu wajib


sotong goreng tepung,


ini takde ye buah naganya


kalau isi buah naga


tak tahu guane rasa diakan




owh masih sotong goreng tepung


sebab sedap kan..


sampai sanggup makan soton…