Skip to main content

Posts

Showing posts from August 25, 2010
**Gambar dari Fesbuk Kelab Fotografi Facebook Malaysia**
(GROUP PHOTO)

Kisah Ahad pagi yang lepas. Gigih kan bulan puasa sanggup plak join outing kelab fotografi ni. Sebenarnya kebetulan aja, time nak beli e-book dari mr. adhadi last week terperasan akan kewujudan entry yang dia menganjurkan workshop utk ibubapa yg memiliki anak & belajar shoot gambar anak2 menggunakan compact camera.

Tapi sesampai di lokasi pagi ahad tu, erm 2org jek kot yg bawak compact camera..salah sorangnye si gonjes..hehehe sebab aku suh dia pinjam dari Mirae. ok lah dpt lah input sket pagi2..dari aku terbongkang tido kat umah tanpa dpt ape2 faedah kan..kekeke owh lupe, aku ke situ dengan Gonjes & sara. Semua orang menembak ngan dslr masing-masing yolah ibubapa skrg semua dah ade dslr kan..kire dah masuk kategori mampu milik.

erm xramai ibubapa yg join..ramai yang bujang yg ghairah nak shoot kekanak kan..heheh mungkin ibubapa sume kelelahan kat umah nak simpan tenaga nak bersilat di dapur petang nya nanti..a…