Skip to main content

Posts

Showing posts from June 16, 2009

Masalah aku nih

Lately, aku rase aku ni mcm pekerja yang sgt MALAS nak buat kerja...sbb nya...pd aku..ade simple case lah kan[aku rase lah].. tapi aku xleh nk settle kan lagi...*sigh*Seyes ok...I xTiPU ok!
Masalah ku ini agak kronik...aku cam xtau ape masalah aku sebenarnye...ape yg aku pikir kan pon aku xtau ha.... nak kate aku xcukop tido..aku dah rase aku masuk tido on time..& bgn pon on time....ke aku kene ikot baby nye time plak...[mane tau berkesan...*dusyummm*....melampau giller kan idea nih?]. Rase bersalah jugak kat Boss tapi .. ADE AKU KESAH??? sbb dia bkn kesah pon ngan nasib aku....aku try telik2...[alah pikir lah namenye..term telik tu aku gune utk dr sndr..aku kn seorang yg suke porak peranda kan bahasa]...pikir2 balik ape mslh aku nih..aku rase lah dalam xsedar aku STRESS ni kot....STRESS pasai pa....not so sure...g jumpe doc smlm pon doc kate blood pressure aku OK jek! cisss seb bek ok! kalo x ok..lg 1 mslh lah tu kan... erm i think, i know..ape yg aku STRESS kan [aik dah ckp kan …

Muiz@Melaka

boleh cek kat entry aku yg lame... Cek di Sini || dan sini... amacam..laen kan ruper si Muiz ni???... Muiz dah putih..yeay...cam Mama Yun..hik22...Ibu sori yeaaaa tapi kan..rambut pacak Muiz dah xdek lah....

sangat lame xjumpe bdk kecik ni....aku tgk mase dia usia 3days kalo xsilap..& now dah 5months ok!..asik plan..tp sampai nye idak..even xjaoh mane pon kan..tp seyes aku byk membezee kan diri ngan hal sndr seperti tido di hari cuti..hehehe


alhamdulillah Nik terima cadangan aku supaya dia mengangkut sekali si Jue ke kenduri si Mira...hehehe sbb nye dia xdek peneman kn..almaklom lah somi tehchenta nye kene keje pd hari sabtu tersebut [ape kess keje on saturday kan...hik22]

maka, Ibu pegi...Muiz kena lah ikot...dats y aku dpt lah bersemuka ngan budak kecik xlokek ngan senyoman..asik senyum jek...aiyoo yoo...abis lah dah besor nnt..mau kene kejor jek..seb bek Mama Yun dah tua mase tu..hehehe

sian Muiz..kulit nye alergi...kene Ekzema kalo xsilap aku..hehehe..yg siannye dia kene makan oba…