Skip to main content

Posts

Showing posts from October 31, 2010

Wedding Nazlina

Abis jek terjah sekolah, aku ngan khatul ke wedding si nazlina, alah lagipon rumah dia sekangkang kera jek dr sekolah & rumah aku kan. Terjumpe lah si Wawa, makin kurus aku tgk budak ni..stress belajar master ke agaknye..hehehe owh rumah dia depan sekolah henry gurney jek..hehehe
hahahaa selamat penagntin baru Naz, semoga dilimpahi rezeki & kasih syg antara ko & suami...
dan dapat jumpe Auni Khadijah, anak si nadia, yg baru jek 2 minggu abis pantang..comei...jumpe kejap jek sbb aku dah nk balh tym tu..hehehe mak dia segan nk bergambar..comot katenye..ntah ape yg comot..xpasti lah aku kan..hehehee

Majlis Graduasi

Majlis graduasi pelajar tingkatan 5 sekolah Sharodz. Sebagai alumni, kami dijemput, kebetulan aku balik ke kampung & bulan 5 lepas , majlis asrama terbuka, aku xdpt join. maka kali ni, aku saja merajin kan diri masuk ke sekolah. Khatul & hubby dia pon sekali. ade geng ok lah kan. lebih2 lagi nak berjumpa sendiri dengan Ustazah Hasni Mansor. Ustazah hasni pon salah seorang alumni Hsarodz, kire dia senior aku lah dulu. tahun bile lupe plak dahhh...
sila lihat, mak bib, ngan cik rosilawati di situ....alhamdulillah dpt jumpe mak bib lagi, ustazah paling diingati sebab kenangan kene cubitan dia tu, mmg masih terasa sampai kini...muahahaha bukan berdendam tp bersyukur, kalo tak kompem tak sedar diri kan.
yeah, Cikgu Pajemi [Fazilah Suhaimi] & Cikgu geog aku, lupe name daaaaaa yg lain2 muka baru dah...xkenal...
Wardatul Ad-diniah [betul ke idak aku eja ni], yg turun temurun dr batch aku kot, since Safinah Sulaiman jadik ketua, tym tu Ustazah Wanna yang handle bebudak nasyid di sokon…