Skip to main content

Posts

Showing posts from June 18, 2009

Pulangkan~~~~

Kena ke nyanyi lagu nih...normally PTPenipu yg nyanyi kat aku kan..but diz tym aku plak kene nyanyi blk....

Kepada yg berkenaan,

PULANGKANLAH~~~

Seharum bunga yang menggoda
Sekadar dipandang usah dipuja
Kau pasti tak percaya
Barang itew bukan,
Untuk disembunyikan.....

Tiada ku sangka kau sungguh kejam
Kau simpan segalanya yang kau pinjam
Namun takkan bahgia kehidupan mu
Bila masa itew bersatu
Kau akan tahu

(Korus)
Pulangkan barang kepunyaan haku
Oh hentikan lah menyimpan barang ku
Pulangkan oh pulangkan lah pada ku
Ku pulangkan peringatan pada mu
Yang dikau lupa tanpa relaku
gantikanlah pulangkan pd ku, barang-barangku

Tiada kemaafan di sini
Kau ragut degupan poket ku ini
Akan ku jejakimu, kemana jua
Hingga akhir masa, peminjam barangku


aku ni ade masalah mental kot...opsss silap...org yg wat aku jadik mental..sbb nye....dah pinjam xreti nak pulang...konsep aku senang...sape pinjam pulangkan lah blk...aku bkn kesah pon...& aku bkn amik port nk mengingat sepanjang zaman sape yg pjm barang aku kan..but sap…

CelCom Punye Hal

What is credit limit means?

If ur credit Limit is RM500 [which is aku nak kurang kan..dia xbagi sebabnye...plan yg aku gune is Platinum Package] but ur current Bill juz RM61.95 & ur line has active barring....BENGONG lah kan...bukan ke septutnya bile bill mencecah RM500.01 baru lah kene bar? Dok paham lah aku kan ngan system depa nih...bek ko tulis..credit limit :max 2 months bill statement [sbb nye if 2month xbayor dah kene bar]

& kene bayar total amount bill tu baru leh active?

aku dah bayar on 8 June 2009. saje jek nk tgk..dia active kan ke idak line aku tu...but smpai 16 June 2009 xdek ok..xkan setiap kali aku bayar bill aku kene call careline dia utk bgtau.."sy dah bayar..boleh tolong active kan bill saya semula"..WTF lah kan...ok fine xpe...but bile dah careline tu kate tgu dlm mase 1/2jam utk active kn line...nk active kan pon makan mase....PELIK lah SUNGGUH pelik!

ke setiap kali dah bayar kene call careline dia?

nak call careline ni pon masalah...sbb nye u'll …