Skip to main content

Posts

Showing posts from May 21, 2009

Pelanduk 2 Serupa

ape kene mengena ngan si upin & ipin nih?

aku pon xpaham...

ade org cube ciplak ke?

xde lah plak.....

tetibe teringat kat budak 2 org nih..dah lame xdek hupdate episode baru depa nims....


.........................
..............
........

.
.
.
.
.
.
.

lah gamba bdk 2org ni lagih...

haih#!$@$@%

layan kan ajo yeaaaa

.
.
.
......
.....................
..................................
.......................................
.........................................................

dan sebenarnye...

aku cume lah nak share kan

yeaaa

yang ini
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;
;;;;;;;;;;;
;;;;;;;
;;;;
;;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;

Inilah...UPIN & IPIN yg sebenar...huhuhu :P
SAME TAK?

The Kind Widow

Weekend ni, Insyallah..ape yang dirancang dua-tiga bulan lepas [ye ke? sebulan lepas kot! hehehe] dapat dilaksanakan dengan jaya nya...semoga niat baik kami ni dirahmati oleh yang Maha ESA.

hehehee

padahal name tempat ni dikenali sebagai "JANDA BAIK".

ok back to the story, Asalnya..plan nak berBBQ jek...ajakan dari Mr. Azizul...yang kepingin nak makan BBQ...motip... mengidam ka? pehtu dia jugak teringin nak mandi ayak terjiun.. aishh.aishh macam2 lah orang tua tu kan...

oleh sebab dia ni ade penyakit Insomnia + meroyan... kami pon melayan kan lah kehendak dia yang ade jugak perasaan kesian disebab kan NON ado yang sudi nak meneman dia ke mana2 utk menghilang kan rase tensi di dalam hati. GGO's kan prihatin ngan masalah ahlinya.... [Kami selaku exco GGO's mmg prihatin ngan masalah warga emas kumpulan kami...ya kami tahu kerana kekurangan kasih sayang Mr. Azizul mendapat penyakit sedemikian..huhuhu mmg patut tahan teksi nimss...]

setelah dia bawak ke board meeting...maka, k…