Monday, June 15, 2009

Buat Pertama Kali Nya

Aku shot wedding bertempat kat Melaka di mana aku as OP..baser aku hny lah penyibok jek...di majlis kawang2 aku di mana aku hny menembak 3-4 das jek dr jauh...

mule2 mmg lah aku shot tok wedding adik aku...purpose aku beli camera dslr pon nk gune mase wedding adik aku tu kan.. & xsangka plak dpt jugak merasa shot di negeri sendiri..thanx to my bestfren sbb beri kepercayaan pd aku...Thanx a lot dear!

Majlis yg bertempat di Kg. Pernu..yg mane xjauh mane dr umah aku...hehhee xpe lah dear...kite sekampung lah kirenye nnt k! aku xkesah sbb kompem tym raya aku leh jumpe...even jauh mane kite terpisah nnt...huhuhu



To Mira & wafi
SELAMAT PENGANTIN BARU

Sorilah ek..gamba mmg fresh dr oven..xde edit hape pon..xsempat ok..ni pon thanx to sharna sbb aku pinjam Lappy dia utk transfer gamba nih semua..hahahhaa

Family Mira yg sgt cool & sporting

Tepung kompang dengan mulut ok...[mcm mane tu..pikir ajolah sndr]

dah blh masuk ke>? ke xleh lagi? panas nih!!


Pengantins with mak Pengantin lelaki...xsempat nk grab ayah nya pengantin lelaki sbb bz bebenor...seyes ramai giller tetamu..yg dtg bergerombolan...

posing sket kat pelamin nan comei..seyes comei ok pelamin di luar halaman rumah..hehhee

ishh..nk serius ke nk kontrol ayu ke...?

with atatians + 10L + membe shell

lentok-lentok jugak...jgn tertidor kt jeti tu udah le..
macam ni ok x Yun?..
aku jawab...cun dah tu...cam Aida Aris..ngeh33

Semoga berbahagia ke akhir hayat

tapi kan aku suke kaler baju depa ni..hehehe
[off-track kejap k...]
beria nak jugak memancing..layan kan ajo lah k!

thanx to makcik+pakcik yg bg pinjam pancing nih..

& thanx to Sepul yg di buli tok meminjam dr si pemilik..huhuhu asik kene buli jek dia ngan sara..

Santai sudah...
yeah...bersama pembantu penyeri-penyeri tanpa gaji..hehehe


---------------------------------------------------
terima kasih bebanyak pd budak berdua nih... sbb byk membantu aku...seb bek depa ade yeaa sbb nye Laling aku di workshop di mana ayah aku punye pasal lah tu k!

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...