Skip to main content

Posts

Showing posts from June 15, 2009

Buat Pertama Kali Nya

Aku shot wedding bertempat kat Melaka di mana aku as OP..baser aku hny lah penyibok jek...di majlis kawang2 aku di mana aku hny menembak 3-4 das jek dr jauh...

mule2 mmg lah aku shot tok wedding adik aku...purpose aku beli camera dslr pon nk gune mase wedding adik aku tu kan.. & xsangka plak dpt jugak merasa shot di negeri sendiri..thanx to my bestfren sbb beri kepercayaan pd aku...Thanx a lot dear!

Majlis yg bertempat di Kg. Pernu..yg mane xjauh mane dr umah aku...hehhee xpe lah dear...kite sekampung lah kirenye nnt k! aku xkesah sbb kompem tym raya aku leh jumpe...even jauh mane kite terpisah nnt...huhuhu



To Mira & wafi
SELAMAT PENGANTIN BARU

Sorilah ek..gamba mmg fresh dr oven..xde edit hape pon..xsempat ok..ni pon thanx to sharna sbb aku pinjam Lappy dia utk transfer gamba nih semua..hahahhaa

Family Mira yg sgt cool & sporting

Tepung kompang dengan mulut ok...[mcm mane tu..pikir ajolah sndr]

dah blh masuk ke>? ke xleh lagi? panas nih!!


Pengantins with mak Pengantin lelaki..…