Skip to main content

Posts

Showing posts from August 30, 2011

Bergema Takbir

Di pagi Raya,
Menyambut Syawal
Bulan Mulia.



Selamat Hari Raya




kepada semua rakan-rakan yang dekat mahupun yang jauh, yang dikenali rapat mahupun yg sipi-sipi. sempena hari yang mulia ni, hamba susun 10jari tangan memohon maaf sekiranya ada kesilapan yg tersengaja atau pun tak disengajakan, halalkan segala makan dan minum yang terambil & terminta. Dan jemput lah datang ke rumah di Kampung Alai yang super cool ini. :) cewahhh...






Maaf Zahir & Batin




oklah, lepas isya' geng takbir dah serang rumah, tapi kelam kalibut sket sbb apa yang aku ramalkan terjadi lagi. kalau sebelum ini bila turn rumah aku, tenaga letrik masih beroperasi dengan jayanya. tapi malam ni, kecundang bila turn rumah aku.. mencabar kan takbir ketika blackout. ahaks... ishh TNB ni tetiap taun kot, malam raya kompem blekout. tensi makcik. dah lah ketika tu aku dok depan kawah kacau rendang kan. takpelah. walaupon bulan ramadhan dah berlalu, di bulan mulia ni tetap kena bersabar ye kan.





oklah, dalam kejap-kejap b…