Skip to main content

Posts

Showing posts from April 13, 2009

Teringin...

Sesekali ku rasa teringinMelewati hatimu yang dinginMendengar keluh resahSemenjak kau kehilanganku

oppss silap channel lah...aku bukan nak nyanyi lagu nih..tp....aku teringin nak....nak .... nak... alamak... lupe plak...jap eh***


owh ok.... aku teringin nak...

tadaaaaaa.....


makan kuih ni..even baru jek 2 minggu lepas makan..mase aku balik kampung tu kan..tp nak lagi lah rase nye...sbb ni lah kuih pebret I tau... al-maklomlah org kampong kene lah sukak pd kuih kampong jugak..len lah...org bando..dok makan kekcawan jek kan..

xpe nak call mak lah..suh dia sediakan air gula tu siap-siap..nnt aku nk buat senang sket...owh lupe air gule tu kene sejukkan..lagi sejukk lagi baguih..hehehe

ok....dah terbau-bau kat idung aku aroma kuih nih....erm pehtu nak makan puteri ayu jugak lah..ish..ish..napsu..napsu...

Lawak seposen

Ok tarik nafas....turun...tarik...turun...

1...2...3...bace lah....

**Suatu hari Di KLCC**

Satu hari ketika baru saja tiba dr kuantan, aku singgah sekejap di KlCC.Aku ada something utk dibeli. Ketika aku sedang melihat brg dikedai,tiba-tiba perut aku terasa memulas.Apalagi aku pun terus bergegas ke tandas kat level satu.Masuk saja kat situ,aku tengok ada 3 bilik air.Satu tu bertutup,so aku pegi yg disebelahnya. Baru saja aku duduk,aku terdengar suara dari sebelah "Haa,camna sekarang ?" Aku pun bukan suka nak berbual ngan org yg aku tak kenal kat tandas tu.Ntah camna, akhirnya aku balas juga "Ok gak ler" Kemudian suara tu bertanya lagi "Ko nak gi mana ni??" Iskk..Aku mula rasa musykil skit..tapi aku kata "Aku nak balik, singgah sini nak beli brg sikit" Lepas suara tu bertanya lagi "Bila ko nak gerak ni??" Aku selamba jer kata. 'Lepas aku sudah ni,abis beli aku chow la". Kemudian aku terdengar lagi suara org sebelah tu berkata &quo…

Tahniah Nabil

Malam smlm..xdapat aku tgk Si Merlin ku yg ensem...tp aku dpt tgk Nabil angkut 3 trofi.... Tahniah Nabil!! it's ur turn plak...kire zaman ko lak lah...zaman mawi dah berlalu...Xpe Mawi..ko dah dpt Isteri yg comei kan..hehehe & dah jadik jutawan kan..xpe skrg turn Nabil plak...sape kat Pelawak xditerima dlm Industri glemer ni kan..xpe dah Membuktikan..yang Pelawak pon ade classs!! cayalah.......

Nabil Y trofi nya...[gamba dr bharian.com.my]

Keputusan utk "Abpbh 2008" :
Siti menang tanpa rase tergugat ngan pencabar nya...dah 12 kali..12 taun..trofi tu dia punye..hehehe pape pon..aku sukak giller baju dia mase dia nyanyi lagu Di Taman Teman...aku suke jek lah tgk.. sbb aku xleh pakai baju camtu..kang ade yg jatuh rahang xpon ade yg tercabit jantung plak..xkenal mane 1 siti..mane 1 yun..hehehe:P

owh pasal nabil lagi.... erm pape pon aku doakan semoga ko berbahagia ngan si irma..nampak cam serasi jek..xpe aku restu jek hubungan kalian [mcm aku ni ex-GF nabil lak rupernye...he…

Movie OH Movie

Finally, berjaya jugak aku tgk diz movie..setelah beberapa kali tertangguh disebabkan masalah2 yg xleh dielakkan or sengaja mencari alasan sbb malas yang sebenarnyer....

So far, diz movie best...aku enjoy jek..even asalnye..mmg mengantok giller..al-maklom lah aku belasah beli tiket midnite kn..amik ko tiket kui 12.00am ok! kan tu tym aku membute,..tp gigih punye pasal.....

Even aku dah masuk kategori lambat kan..tapi aku berkesempatan kan tgk citer ni kat cinema kan..kan..kan...xyah beli DVD kan? hehehehe...xpe bior lambat..janji puas ati jugak!!!!!

Aku ajak kak ayu...asalnye miera join jugak..tp dia kene gastrik kan..ko tido kat umah ajolah yeaaaaa...hehehe before muvi start aku nye mate..dah nak katup dah..tp seb bek...lah starting citer dah interesting..maka, aku dpt melepasi waktu-waktu genting ngan tabah & berjaya 100% sbb aku xtido yeaa dlm wayang pd mlm itu..hehehe

----------------------------*
Citer dia pasal si Rebecca Bloomwood yang kaki shopping... sebabnye...mase zaman kana…