Skip to main content

Posts

Showing posts from August, 2013

Page 230

rajin plak aku update eh. ni lyza fwd td kad raya dr aku thn bila tah. dan gambarbni xsilap aku masa raya 2004. rindunya lah hai kat korang. rasanya aku patut plan 1 percutian or makan2 kot hujung tahun. nak harap raya mmg payah nak kumpulkan org. masing2 dah kawen kan kecuali aku ngan lyza je. xpe akan ku pikirkan nnt. hope menjadi. Note: Menjawab kepada cadangan Kenanga -> Memang itulah impian, tapi nak kumpulkan 3orang dalam 1 masa pon payah....dah semua perjumpaan aku jugak yang ada...lain-lain akan berubah ikut keadaan dan lokasi dan masa...hope apa cadangan ko boleh dilaksanakan..Hajar, sila siap sedia umah parents ko ye...hehehehe

Page 229

Hari ke 229 dalam kalendar masihi adalah hari aku wajib tambah umur. Makin tua makin banyak lah transaksi dosa bukan makin banyak bebanan tangunggan duniawi tapi bebanan dosa. Semoga tuhan akan mengampunkan hambaNya yang kerdil lagi hina ini.Ok sempena umur 31tahun ni.alhamdulillah perihal duniawi bila mintak senang je dapat tapi perihal selainnya agak sukar.mungkin inilah kafarah atas dosa2 yg silam. Semoga taubat diterima dan dipermudahkan urusan.Paling aku kagum tahun ni apak den hantar sms wish happy birthday.kagum kejap aku...xpe thn ni hantar sms tahun depan ayah hantar transaksi ke akaun eh..baru super bertuah anak ayah ni..wakaka..And thanx alot pada yg wish dan yg xwish...aku ok je...nk potong kek?dah tua2 ni xmainlah potong kek.aku tukang makan kek je skrg ni and part makan kek dah dibuat in advance khamis lepas..haha serang secret recipies ajo. Sonang kan?segalanya dihujung jari..tunjuk aja deh...lepas tu ngap. Setel.Bila pikir2 balik macam tak percaya lah dah 31thn dan mas…

Page 228

Dengan ini diisytiharkan sempena bulan kebanggaan tuan empunya belog, tuan empunya telah menamatkan riwayat no maxis beliau kerana terlalu kecewa dengan pihak tersebut yg telah menghancurkan hatinya...cehhhh
Padahal dah expired. Padan muka. Tuan empunya belog boleh tersenyum riang..tak perlu nak angkut 2phone dan lebih menjimatkan. Ok selamat meneruskan terjah raya anda walau di mana anda berada. Adios.
Sebarang aduan sila kemukakan pada no celcom saya. Sekian

Page 224

Owh tidak...esok adalah hari terakhir bermalas-malasan di kampung..memang akulah orang paling malas raya kalini. Apa nak jadi tah.Dan semoga kembali rajin bila di kl esok. Ceh nak rajin je kena balik kl. Tak patut...sebab kat kampung ada adik..boleh lah buli dia..uhuk...dia baca ni mampos aku...tak dapek nak bermalas-malasan lagi..tapi sebenarnya...aku kena cbb dari raya ke2 sampai harini macam tak baik2 lagi..tu yg malas jadi nya.Dah amik mood nak balik kn esok...

Page 221

Ini dia budak pegi raya naik helikopter..kau ada?

Page 220

Pada kawan-kawan sekalian. Dikesempatan ini, saya menyusun 10jari memohon maaf di atas salah silap,kekasaran bahasa, keterlanjuran kata serta seandainya ada termakan minum tanpa permission harap di maafkan dan dihalalkanRayalah seadanya,bermaafan lah sehabisnya : D

Page 214

Mood raya dah mai sebab tiba2 teringin layan iklan raya kt youtube..hehe Tapi jangan tanya pasal shopping sebab dah tua2 ni tiada mood dan guna pakai mana yang ada udah le yek. Baju raya je aku tempah 2pasang..cukuplah..tudung tu kate tokei tudung kan..amik je lah dari stok. WakakaTapi iklan raya tahun ni aps yang paling best? Almaklumlah aku ni tiada tv kat umah tu..hhuhuhu