Skip to main content

Posts

Showing posts from July 1, 2009

Aku dah rase nak terBAKAR nih!

Apsal orang len yang nak kawen..aku plak yg kene soal siasat...

huwwwwwwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

rase nak pg kat bukit gasing...& dok menjerit kat situ.... SEKARANG JUGAK!

Tolong lah korang.....

bukan aku yang nak kawen dengan dia ok! dia pon TAKMO kawen ngan aku...

TAPI....

apsal semua org dok tny aku....

aku TENSI ok!

tny pasal bakal isteri dia vagai...

ko hengat aku jage semua lipat tepi kain org ke...fouhhhhh!!!!

seyes..aku TAK TAU...bkn aku nak menipoo ke ape... mmg aku baek ngan dia..but xdek lah aku menyibok semua HAL peribadi dia...even dia nk kawen ni pon aku xpenah tny ok...& dia pon xbgtau aku lg..tp korang dah dpt jemputan....hakikatnya...AKU TAK TAU lagi ok!

nak kate ade persengketaan antara aku ngan dia...TAK DEK ok...kitaorg ok...tp tu lah hakikat nya...aku xpenah tny pasal kawen mawen ngan dia...tu yg dia xpenah citer kot..hohoho...

kalo korang nak tau jawapan... AKU TAK KENAL sape bakal isteri..cume aku tau lah name perempuan tu.. sbb penah ade dlm list dia ny…