Skip to main content

Posts

Showing posts from August 17, 2013

Page 229

Hari ke 229 dalam kalendar masihi adalah hari aku wajib tambah umur. Makin tua makin banyak lah transaksi dosa bukan makin banyak bebanan tangunggan duniawi tapi bebanan dosa. Semoga tuhan akan mengampunkan hambaNya yang kerdil lagi hina ini.Ok sempena umur 31tahun ni.alhamdulillah perihal duniawi bila mintak senang je dapat tapi perihal selainnya agak sukar.mungkin inilah kafarah atas dosa2 yg silam. Semoga taubat diterima dan dipermudahkan urusan.Paling aku kagum tahun ni apak den hantar sms wish happy birthday.kagum kejap aku...xpe thn ni hantar sms tahun depan ayah hantar transaksi ke akaun eh..baru super bertuah anak ayah ni..wakaka..And thanx alot pada yg wish dan yg xwish...aku ok je...nk potong kek?dah tua2 ni xmainlah potong kek.aku tukang makan kek je skrg ni and part makan kek dah dibuat in advance khamis lepas..haha serang secret recipies ajo. Sonang kan?segalanya dihujung jari..tunjuk aja deh...lepas tu ngap. Setel.Bila pikir2 balik macam tak percaya lah dah 31thn dan mas…