Skip to main content

Posts

Showing posts from 2017

Start all over again

Bukan kerja baru ya..

Aku rasa aku masih SETIA...

" aku masih setia, Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia.." best pulak layan lagu ni.

last week boss kabo, kena start projek baru. alahai.. kelaut dalam lah azam 2017 akak kan yang nak relax-relax... :( baru kabo khamis last week. eh tadi pagi dah meeting nak start..ADUHAI..ADUH DUH...DUH...

tak hilang lagi penat 4tahun mengadap. 

tapi takpe... "disudut hatiku masih percaya" tahun ni boleh relax.. muahahaha

1st quarter 2017

Angan-angan tahun 2017 ini nak lebih relax dari segi kehidupan kerja dan harian. Nak banyak masa bersama keluarga dan rakan-rakan sebab 2015 dan 2016 rasanya lebih 150% dari kudrat diberi kepada kerja sahaja. Yang penting untuk kesihatan diri.. Tak cukup tidur dan rehat ni sangat membebankan badan sahaja.

1st quarter menunjukkan belum berjaya lagi..

Boleh mencuba utk 2nd quater 2017...insyallah dipermudahkan.

Tahun 2016 ada 2 entry je :(. Hope ini bukanlah the only entry utk 2017 :D

dan TO DO LIST dari 2015 nak ronda semenanjung dengan keretapi hope dapat dilaksanakan pada tahun ini. Insyallah

---------------------------------------------



Topik hangat beberapa minggu kebelakangan ini.



KALAH VS MENGALAH.

setiap orang ada pendapat sendiri kan...utk diri sendiri..aku prefer mengalah sebab ia lebih menenangkan. hehehe Janji boleh menggembirakan semua orang termasuk diri sendiri. Dan disamping itu, dapat menundukkan sikit EGO dalam diri sendiri. yes part of to do list 2017, untuk tune EGO …