Skip to main content

Posts

Showing posts from August 21, 2009

Mengimbas kembali

Ok sesi mengimbas kembali....kembali lagi..[penah ade ke b4 diz?] hehehe kene sedut sawang2 yg baru nk tumbuh....[kene pakse ok!] upset..ingatkan arini masok opis..nk goyang2 kaki...pehtu plak..kengkawan aku rajin plak SMS vagai..emel or YM udah le...letih i k! smpai bateri kong..yg ni my mistake..sbb aku xcharge bateri kan..ahaks...

-----------------------------

before terlupe "SELAMAT BERPUASA SEMUA"

-----------------------------

ok...aku cuti jumaat-isnin...cuti xbuat ape2 pon..cume g Muor jumpe lyza & tgk baby boy kak zila [adik si qimie] & sabtu plak..lepak kat umah seharian kerana menjadi baby sitter xberbayar..letih ok...menjaga bdk 3org tu..si nor, ika & syahmi...huh....wat i can say..letih mak! tp xpe..sekali sekala...ni gare2 sedare aku ade wat kenduri kat Bukit Piatu...makanya...pak ngah aku n my dad nk poie lah kn ...& pak ngah aku terpakse park ke-tiga2 cucu dia kat umah aku....hehehee tp layan kan ajo....berultramen, merempit vagai ngan bdk ber3 tuh…

Pssstttt....Rabak poket ku rabak~~

**actually aku type mase awal pagi 17 Ogos 2009..hahah xdek keje..tym layan jerry maguire..try nk create entry,.,sekali xleh nk publish & xleh save,...masalah lah internet kat umah aku tu...sengut! seb bek aku bijak...mengikut ajaran dr abg long yg wat dlm word..maka aku copy & paste the code dlm notepad..hahahahaa maka inilah hasilnya**

-------------------------------------------

Dear Me & Myself,

Harini same jek mcm semalam, 2hari lepas...raya taun lepas..& hari sebelomnya...tiada ape pon yang telah membuatkan ko istimewa...cume hari ini adalah hari isnin..di mana...aku masih dok melalut depan PC ni...xtau ape sebenarnye aku nak buat..hehehe cume aku terpikir utk melalut seposen dua..cume yg aku rase best adelah..esok aku cuti....eh..eh....pg ni nnt ..xyah pg keje..sbb aku melepak kat Umah..heaven giller..even tilam aku hanya lah narita jek kat KG nih..xmcm katil queen aku kat umah sewa yg empuk [empuk ke? rase mcm nk hempuk jek tilam tu adelah...] tp narita ni jugak yg…