Friday, July 30, 2010

Penat

Aku benar-benar memerlukan masa untuk tidur dengan lebih lame :P

Mata aku dah macam kelat, meleket..nak bukak ni pon..menggunakan kuasa dr extra bateri. Huh~ entah lah..lately mmg penat, keje plak, maybe nampak mcm biasa cuma kena byk berpikir sbb masalah tah ape2 jek :P Masalah luar kawalan..luar alam..luar petala, luar imaginasi, luar segala jenis luar!

Rase mcm nak hantar notis 24jam jek rasenya!

tp aku sedar...sape nak tanggungkan?

hehehe

ok dengan tidor mlm xcukup mengalahkan org baru lepas beranak & mak-mak yang dah 2-3org anak jek gayanya. Tapi tulah, di kala malam, aku ade kerja lain yg perlu di siapkan. Almaklumlah, ater wat keje part time, mmg lah kene korbankan masa sikit. Nak bangun pagi tu toksah cakap lah kan, dah lah weekend pon semendang jek kene korban kan masa rehat. Huh...memang hari ini aku sangat kelelahan di tambah seawal pagi dah letih ngan masalah train. I hate u train!. Dah tahap nak masuk fasa tersungkur depan PC dah ni. Pakai EYEMO pon mcm dah tak berkesan.. Sampai kan nak setelkan isu pon aku dah jadik blur, xleh nk berpikir ngan waras ni..aduyai...masalah aku ni.

Nota kaki: tu lah sebabnya saya ada sedikit sifat malas mengupdate belog. kerana kepayahan berpikir dengan teratur utk menyusun ayat..sumtime dah type, tapi lain yg di pikir..lain plak ayatnye yang tercipta..kesudahannya, delete ajelah entry tu :) Sebenarnya, byk sangat benda yg nk di ceritakan..byk sangat nak dikongsikan..tapi....lupa kan ajelah!

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...