Skip to main content

Posts

Showing posts from March 17, 2010

Sleep Box

Aku dapat ni kat email. Ape Sleep Box ni? Style mcm 'vending machine' tp bkn utk menjuai makanan..tetapi..ala2 bilik tidur bergerak..even dia xbergerak cuma ia nya leh memudahkan bg org2 yg travel yg tidak berkesempatan nk carik hotel or maybe ketiadaan hotel yg kosong or mereka yg budget mcm aku [yoyo ooo jek aku ni..kompiden rege dia murah...aku xrase murah lah..tp aku xrase mahal setaraf hotel kan]
Dalam email ni kate, kat Dubai mende alah ni dah di letakkan kat train station, airport & etc

**Info**
Size: 2 m x 1,40m x 2,30m to sleep in comfort and security.
Cheap sleep in case of emergency for anyone rich or poor!!
No time wasted looking for a hotel
Designed to be installed at train stations and airports, and central public places or cities where accommodation is fully booked.
In tropical climate countries the sleeper box can be installed outdoors in main streets.
The space includes bed, linen, ventilation system, alarm. LCD TV, WiFi , space for your laptop and re chargeable…