Thursday, December 12, 2013

Page 346

Aku dapat link ni dari facebook... tips utk develop ransangan otak kanak-kanak 0-3 years. sebab anak buah aku dalam lingkungan tu...maka kena study jgk lah kan... tgu anak sendiri..non hado..

dan aku rasa tips high5 ni sgt berguna sbb ni lah biasa aku lakukan kat anak buah aku..aku jarang balik kg..so dia jumpa aku kejap2 je kan sebab kalo blk...sabtu mlm aku sampai..ahad mlm aku dah chow balik KL...nk warm up dia lama sgt..makanya...aku ada sehari je..cara mudah..mmg aku akan ber high5 sampai dia boleh gelak2 sambil sebut yeay!!!

utk tips salam ..dia mmg akan salam org sebab ni makayah dia mmg dah ajar..tp nk salam byk2 kali rasa dia pon boring...but tips ni..pd aku..it's work!

dan lain2 tu jarang aku dpt prektik kan..yolah dia bukan ddk dengan aku kan...eh silap..aku xduduk sekali dgn dia..hahahahaha

Tips from her

nota kaki: erkkk lagi beberapa hari nak masuk tahun ke-32..kah kah kah..makin muda plak rasanya

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...