Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2013

Page 177

Sekarang sangat bz. tak terkata bz Nye, biasalag bz hal duniawi tak lain xbukan bz dengan kerja utk menyara hidupkan. tapi takdelah duniawi sangatkan, sebab kerjakan ibadah jugak. so ada pahala disitu kalo ikhlas. dan lagi blogroid tu xboleh pakai. hampeh. lagi menyusahkan. hampehtolaktepibetul!

cerita pasal Vietnam xmula pon lagi, perihal terjoin treasure hunt pon xciter, citer ke penang cari penat pon tak ingat dah dan macam-macam lagi.

sekarang ni paling hot pada waktu dan ketika ini adalah, aku takde suara, nikmat bersuara ditarik sementara, banyak pahala ni sebab kurang mengutuk orang..keh keh..tapi kutuk dalam hati pon dapat dosa kan.uhuk...uhuk uhuk... biasalah masalah jerebu ni,...buat tekak aku rasa kering..maka takdelah suraranya..bila bercakap walaupun 3-4 ayat je nk citer..penatnye mak eihh....macam bercerita 3jam... tapi oklah..suara rock..semua tny aku berkaraoke ke apa? well aku bagi sokongan pada program bintang mencari bintang...ngeh33 walhal tau pon idak program tu.…