Skip to main content

Posts

Showing posts from September 8, 2009

Weekend & Cuti Nuzul Quran

Cerita dah basi

kat kg, jgn harap aku ade mase nak mengadap PC & internet..lebih baek aku mengadap tar-tar di jalan raya sepanjang negeri melaka..sambil dpt membuat kebajikan kepada negeri kerana..aku lah org yg paling aktip mengukur jarak dr satu tempat ke satu tempat dlm melaka..di samping mengkaya kan MBMB dengan membeli & teros membeli kupon parking yg damn...... semua tempat nk kene bayor parking..haih*...makanya..entry akan terhasil bile aku di opis...di kala aku kebuhsanan....skrg mmg aku xbuhsan tp aku bengang sbb tah apsal error Sequence tu asik nk mucul dlm TEST envi..dlm development ok jek..haih*...i stress ok pepagi nih!

makanya..aku nk membuat karangan ringkas...[ringkas ke?]

Jumaat mlm gerak balik melaka ngan pasangan merpati 2 sejoli iaitu Puan Azmira & En. Wafi dengan menaiki laling ku, kire nye xdek lah aku kebuhsanan & yeay i dapat jadik mem besar dok kat seat belakang..sedapnye layan mate..tup tup dah smpai pernu [yolah kene anto pasangan merpati 2sejo…

Mati Hidup Kembali

Dah lame aku dengar..tapi nk google xtau keyword ape nk gune...hahahaa..tapi mlm smlm semasa aku on da way blk dr melaka ke KL...layan Xfresh.FM...kami xhot kami cool...kenelah mood jiwang sket....sbb radio lain tah ape2 tah...boring thp gaban! dah lah sorang2 kan..mau nye aku mim alip lam sin kan...tapi gagah jugak lah kan..kalo balik pagi ni..kompem status akan jadik EL punye..hahahaa lemau ok nak balik pagi2...di kala org len sedap membute...tp mlm smlm byk gak kete....tp layan ajolah..aku pon layan 80-90km/j hahhaa...giller 2jam 10 minit baru smpai kerinchi.... seyes malas nk blk..mak aku siap halau aku blk..cett mak aku ni..xleh lah aku nk feel lelame sket....mcm2 alasan lah aku bg smlm...kunun nk amik mood..utk ke toilet lah..tgu ayah aku blk terawikh lah....haram...xjalan ok!..nak xnak kol 9pm..kene gerak sbb dah kene halau..hik33
tp best...sbb dpt layan lagu ni..3-4 kali jugak lah dok ulang kat XFRESH.FM..maka nye..meh layan sesame...:) & dpt lah aku tau tajuk lagu ni..keke…