Skip to main content

Posts

Showing posts from August 4, 2008

Zul Wedding @ Cheras-Ampang

Ini kisah yg masih panas..kerana..baru jek berlaku smlm..hehehehe :P First & foremost b4 aku melalut..wish dulu congratez kat Zul & wifey dia Nurul Qadriah [ha amik ko..name penuih..hehehe]..Aku yg pada mulenyer...hampir2 surrender nk pg..sbb aku ni failed bab jln..so kunun2 nyer nk follow si umi...tp try call umi xdpt..aku pon cargas call org len tny no umi..mane lah tau aku ade no lame ajekan..dpt call arip baru lah dpt..no umi yg ade 4 number..hampesss byk giller..tp aku torai sume xdapek..erm last2..aku call ija..tny dia..kunun2 nk follow dia lak lah kn..erm ijah lak xsure pg ke x..dia cam ade hal..cam xdapek pg..last choice...act not last lah..aku call arip blk tny..berita sedih lg..arip a.k.a harun ade wedding kay muor..dia xog kenduri zul ni since dah pg yg belah perempuan last weekk..wawawa..ni betul2 last choice aku mo follow dilla & acap..heheeh seb baek dilla ade kn as rescue team aku..hak33...so mcm ala2 kompem lah aku akan follow dilla..but kene fdollow dia am…

Coming Soon

ooo nnt bile aku dah siap edit..aku upload lah kesemua gamba-gamba mase majlis pertungan Monaliza & Ghadafi..heheehe congratez to both of you...paling sempoi...sirih junjung nyer..aku & da geng yg siapkan..hehehe cun ape~~~puji diri sndr..xthn kan..xde org nk puji lah kate kn..hehehe..majlis si Mona pon berjln dengan lancar nyer...alhamdulillah..tp yg sedihnya..camera si nurul kene cilok..mase kat khemah makan..so sad..sbb gamba gedik2 kami..yg posing sakan sume dlm camera 2...erm..xpelah xde rezeki kan..nurul mmg sedih yg amat..sbb byk gamba2 laen yg blom dia transfer..& the most important thing..camera 2 bapak dia yg punyer..!jahat sungguh org yg mencurik 2 kan!! semoga org yg mencurik 2 bakal menerima balasan yg seadilnya...



Cinsin Merisik
Cincin Tunang
with bakal mak mentua :)
Pujaan hati si Mona~ Semoga berbahagia