Friday, February 27, 2009

Apa perasaan kamu?

Erm seawal pagi lagi mood aku dah kureng sbb nye bace paper front page "Tol Naik Lagi - 1 march" huh...ape yg aku rase ntah le...

Macam nak bungkus baju balik kampung jek..join enture ayah aku tanam serai+keledek+pisang kire jadik kais pagi makan pagi+ptg....senang kan..ptg dah blh lepak2 kat umah tgk TV citer Telenovela...hik22

makin lame makin xberasap lah enjin kete aku..oppss berasap tp takat panas kan enjin je lah..xbergerak lah jawab nye....masalah minyak dah kurang bebankan otak aku..ni tol plak..cissss tol nak balik melaka tu tah bape plak kn... sehala mmg nmpk xbyk naiknye..tp kalo dah pg-blk tu effek lah jugak kn kat wallet aku tu kan..bakal kempis lah jugak kan...

lagi kesian yg org pegi keje hari-hari kene lalu mcm2 jenis tol..kesian kan..tp ape kan daya...aku terpakse kesian kan diri aku dulu lah kan...

to my laling..sorry lah..kalo after diz mmg jarang lah ko menghirup udara kampung alai tu..hehehehehe selamat bertapa di kerinchi yeaaaaa

2la isu barang nek xturun lagi..xdpt ditangani lagi...ni isu tol lak..which is akan memberi impak kepada harga barang jugak! mereka perasan ke idak? ape2 pon aku mmg perasan ok! mmg barang akan nek lagi...

nota kaki: maka marilah kite amalkan makan angin sajokss...huhu :P

aku jarang nk membebel pasal isu semasa ni..tapi kalo isu ni dah wat aku kembali feneng kan..maka aku nak mengamok kembali nih

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...