Skip to main content

Posts

Showing posts from July 4, 2011

CHar Kuey Teaw Ghani

Kalau ke Jitra/Bandar Darulaman, korang wajib pekena Char kuew teaw Ghani ni. memang sedap oooo.huhuhu sampai aku dah mcm ketagih. yolah nk explore makan tempat lain, xdek maknanya nak ada kesempatan kan. balik rumah pon ngam2 waktu utk membongkang kan. well, lokasinya senang jek, dekat dengan Yawata, berhadapan 7-e and secret recipes. memang senang jek. tapi aku xpuas hati, orang kedah ni meniaga ikut suka depa jek bila nak tutup tau. time betul2 kebulur, memang dah set nak makan hak ni tapi sekali tutup..frust i tau...well, kadang2 aku dah lapar, sebelum sampai rumah aku singgah jek, melantak sorang2. huhuhu yg penting tidur dalam hati yang tenang & xkebuluran

Dapat test drive

kete kat atas ni..perghhh xperlu lah verangan nak memiliki..dapat test drive sekali pon dah Alhamdulillah kan..xkempunan. muahahahaa

ekceli gambar ni aku snap dalam kereta kat parking depan KFC jitra. masa ni tengah bengang sebab ada orang double park belakang kereta aku. makanya, aku makan hangin hangat selama 30min jugak lah kan. dan nasib lah ternampak kereta ni..terus hangit hangat jadi cool..wallaaaaaa...lalalala