Skip to main content

Posts

Showing posts from July 18, 2011

Selamat Kembali

yeah, bersiaran kembali dari pekan Jitra. uhuk. selamat sampai kol 12.03am ahahahaa dan malam ni tdo lena( tapi mata xleh lelap lagi nih.) kat hotel ni. uhuhuhu serius letih tahap gaban, tapi xleh lelap. ni gara2 aktiviti yg meletihkan since jumaat. dari cyber ke shah alam & balik melaka lepas tu sabtu ke segamat, balik dari segamat singgah melepak di muar dan tgh tadi gerak balik ke KL, transit sekejap kat KL sampai tertidur 2jam. hehehe end up.kol 7lbh baru gerak balik kedah. huwaaaaaa aku malas + lemau dah nak balik kedah ni, tapi apakan daya, dah xleh excuse minggu ni. muahaha sebelum balik cek jugak email, mane lah tau ada email yg boleh buat aku mengelat kan. ngeh33.

apa2 pon, dah selamat sampai dan esok kerja. tu lagi xsyiok apsal lah cuti sekejap jek kan. dalam tak nak mai kedah ni, aku rindu jugak nak makan cjar kuew teaw ghanni tu kan. hehehehe. dan lagi best sampai hotel dah mandi manda, boleh plak berus Gigi non ado dlm beg, lupe plak aku gune utk trip sarwak aritu, lup…