Skip to main content

Posts

Showing posts from July 5, 2011

Cinta hati

baru ku. nak share lah ni..meh tgk sesame..meh ..jangan segan-segan... benda baikk, barang baik kena lah share kan.

tadaaaaaaaaaaaaaaa...new nikong in da house. comel tak? comel tak? inilah madu terbaru Mr. Nik. aku bagi nama Mek Kon jek. sebab dia ni didalam golongan TER.......


cer teka ni model apa dalam keluarga nikon?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
owh model baru terhangat di pasaran, bersize 4GB sajok.

boleh lah di masukkan dalam kategori keluarga Mr. Nik


Family Day

Sekelipan mata dah setahun aku berkerja dengan ScSB. (1 Julai lalu genap setaun), Erm kira dah setahun lah berlalu kisah huru hara jiwa aku tu kan. Semua yang terjadi ada hikmah disebaliknya. dan sesungguhnya lah ianya mematangkan pikiran.

dan 25 & 26 Jun yang lepas Kampeni aku, mudah nak paham, kampeni aku bawah puncak semangat group, makanya ada beberapa kampeni lain lah yang di bawah naungan PST tu yg terpaksa join..huhuhu tahun ni ke Gambang waterpark. seawal sabtu pagi, 10am, bas bertolak dr Opis jln tandang ke Gambang.

dan baju yg di sediakan khas utk family day kalini adalah purple..yeay, tanpa ragu2 utk dipakai..yeay sekali lagi. sampai dalam 2pm. register & check-in bilik. aku sangat lucky 1 apartment 2 bilik, hanya berdua ngan Budak CDC kelantan. huhuhu damai betul. hehehhee dan petangnya ada aktiviti telematch. biasa lah ada kategori kanak-kanak dan dewasa.



aktiviti untuk kanak-kanak



rebut jangan tak rebut
sapa banyak dia menang yek


muka gembira bawak balik hadiah


dan a…

Mood Sweng

Pagi-pagi dah spoil kan mood aku sebab keta aku kena block ngan Saga FL baru yg no dia 4908. amik ko. geram tau. dah tau block keta orang sila lah tgl kan no phone kan. nak jek aku langgar kasik kemek. wa dah lah lambat. xpasal2 aku terpaksa pikirkan idea bijak utk redah jek korridor kedai-kedai tu. seb baek kakak kedai tu pon kesian kan. ni yang pikir nak beli rumah teres. senang xpayah bengang mcm pagi ni.

dan aku blh bet, orang punya keta tu memang tgh layan makan brekpes kat kedai bawah tu. blh je selambe ayam bila aku tny xnak ngaku kan. memang aku jumpa lg, boleh pancit tayar dia nnt.