Skip to main content

Posts

Showing posts from March 31, 2010

Hati manusia Boleh berubah

Kalo aku bengang dengan bas, aku mula lah start kreatif utk mencoretkan rapuan aku tu dalam belog, tetapi, kebiasaan nya, tersimpan dalam draft aje lah...last-last aku delete, sbb dah selalu sangat idea tu muncul sekerat jalan jek, end up aku xdpt abiskan karangan budah darjah 3 tu. Malu kan. Bukan ape, nk buat ayat utk marah kat org dengan nada xberapa marah adalahs angat payah ok, di tambah lagi, nk mengarang sesuatu yg beremosi tetapi hendak menampak kan ianya tidak lah kurang ajar sgt .. adalah sangat sukar ok! dr aku menghamburkan kata2 gengster aku, lebih aku aku taip pahtu aku delete...hehehee

owh lupe, ade org kate aku ni gengster lagi sombong [aku xtau mane punye perumpamaan dia amik tah] maybe dia terasa hati aku kate malas nk layan dia berYM harini..keh keh keh....tu lah aku kate, hati manusia boleh berubah..... emosi aku serius xdek kene mengena ngan PMS ke ape. Hari ni mood aku maybe ok, esok nye mungkin xok kan. hehehe maybe harini aku rase best jek melayan si A, tetapi a…