Skip to main content

Posts

Showing posts from August 7, 2009

COCA

Citer yg dah nak basi..tp aku xpedulik..nak jugak hupdate...even CyanaMoose and MamaTisya dah update pasal citer ni..aku nk jugak hupdate..hehehhee citer dia same cume olahan jek berlainan kan...mcm baser aku akan membebel dulu serba sket..baru masuk tang point penting...

Bebel lan ku

aku xpenah pon makan kat sini...bile boss kate nk belanje...mmg sgt lah suke..makanya...kami semua di dalam team Special project [special lah sgt ek?] yg kesemuanya perempuan..di ulang sekali lg..perempuan semua nya yeee...bkn kami anti-lelaki ke ape..cume utk special porject ni xsesuwai utk org lelaki kerana..kemasukkan lelaki bakal menjadikan team kami tidak lagi special..kwang kwang..[sila jangan muntah darah ijau yeee bile membace statement nih wahai lelaki sekalian!]

Boss aku tu mmg xkedekut org nya..alah std lah boss kan..duit dah terlebih..pehtu xtau nk buang kat mane...makanya..buang kat mulot staff kasik staff lebih bermotivasi tok bekerja [tp bkn bg aku lah - aku hny akan lebih bermotivasi if boss…

Radio

Perkara baser jek

Cume aku jek nk jadikan ianya isu...[padahal..aku xdek idea nk merepek ape arini kan]

:P

ok, HotFM pagi td..isu pasal "Mase berchenta vs lepas kawen"

point-point yg dihamburkan oleh pendengar radio arini sgt byk..almaklumlah aku sempat layan 15min jek...dah smpai opis..hehehehe tapi sempat lah aku dengar sorang mamat ni dok komplen pasai wife dia..ayat dia mcm ni

"mase berchenta..xpenah tido dlm kete..dok pon terkepit2 tersipu2 jek..dah lepas kawen., asai masuk kete jek..tido....zzzzz...asai dlm kete jek mate xleh bukak"

hahahahaa mmg lawak..tp aku teringat ayat ayah aku kat mak aku mase kitaorg g JB dulu...mmg sentap jugak lah..tp mak dah lame kenal ayahkan...makanya...ayat tu jadik bahan lawak ajolah...ok lupe plak ayat ayah aku mcm ni

My Dad: ni lah jalan yg kite lalu last year..tp ade perubahan sket.
My Mom: macam xpenah lalu pon jalan ni. bkn dulu kite lalu jalan laen ke?
My Dad: mcm mane nk tau jln kalo naik kete jek tidor..naik kete jek tido..
Aku &a…