Skip to main content

Posts

Showing posts from January 9, 2009

Say No to Israel Product

-Boikot-

Mmg banyak barang Israel yg masuk dlm list kegunaan aku..so, kene pikirkan alternative utk berubahah..wawawa "ubah cara hidup" teringat kate-kate hikmat ni..erm pasal nestle tu..aku leh ubah...but loreal & kotex..wawawa payah nk carik yg serasi ni..ni dah masuk std nk carik pasangan idop namenye..huk22 xpe..brand buatan malaysia kn banyak...ubat gigi pon aku leh ubah kn even dulu mmg payah..tp dah cube Halalgel..mmg best ok!..tp kene berani cube lah kn..xpe..facial wash, daily cream, compact powder..kite cube list made in malaysia lah kan [tp aku tau..aku akan ade mslh lah nnt kan..sbb takes tym jugak mase nk jumpe loreal as a product yg sesuwai] & now, dah masuk taun ke-7 aku gune product tu..xsangke dah lame rupe nyer aku menyokong pihak Israel ni..tp bile mengenangkan nasib sedare se islam kita terus di bedil dek bom sesuke rase..xsampai ati..nak membantu secara terus iaitu menerusi tenaga or wang ringgit..mmg termampu..ape yg mampu ade lah usaha utk tidak terus m…