Saturday, December 19, 2009

Semoga Berbahagia

Hari ni langit seolah2 menangis...meraung....hahahhaa mcm hati aku kot..keh keh keh poyo lah plak

tapi seyes ujan dr pagi...smpai ke ptg ni... opppsss dah maghrib kan..pon masih hujan lagi ha renyai2...haih hujan rahmat ni namenye.,..

siang td plan ke kenduri si Pau [better panggil Fauziah kot skrg ni...dah dewasa kan]... Fauziah sgt comei ngan busana oren nye..mak eihh..i jeles u dah slim river skrg ok....^-^v, paling xdisangka...si Fauziah ni yg merupakan rakan sekolah Sharodz aku adalah sedare mare ngan mak ngah sebelah umah aku ni....& mak aku pon kenai ngan bapak dia tu...pakcik mahat

oklah Fauziah & Suami, SELAMAT PENGANTIN BARU. semoga berbahagia selamanya. amin.

plan asal, aku ngan Lyza, tapi Lyza sesat smpai ke Machap & stuck plak kat durian tunggal, makanya xjadik lah dia ke kenduri si Fauziah ni...xpe esok kitaorg kene makan kenduri kat umah Yanti plak...hehehew

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

aku balik kg ni..purposely utk kenduri org len...tapi apekan daya...kad xsampai ke tgn wa, makanya......anggap jek xdijemput...

Dear you,

Selamat Pengantin Baru...semoga berkekalan selamanya, & hope u make a right decision ok! semoga tiada lagi muka ketat di pamir kan..wa tau ni hari lu....even bukan lu yg bgtau but kad tu..ur makcik kate ade.....tp dia xbg pon kat wa...wa anggap jek xdek rezeki nk makan nasik minyak lu

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...