Skip to main content

Posts

Showing posts from April 23, 2009

Yuran Sekolah

MMg benar kah isu ini telah melegakan semua pihak?

adekah ianya benar2 mengurangkan beban ibubapa/penjaga?

Awal tahun haritu mmg kite dah kejutkan dengan berita baik ni..semua ibubapa/penjaga bersyukur..LEGA

Pasal isu Yuran sekolah ... Cerita satu | Cerita 2 | Cerita 3 [aku rase citer 1&2 same jek..cume dr blog yg berlainan..hehehee]

bagi cerita 3 "Sepatutnya ada penjelasan dibuat oleh Kementerian Pelajaran sekiranya yuran yang dimansuhkan hanyalah yuran RM 4.50 bagi sekolah rendah dan RM 9.00 bagi sekolah menengah.'" betol tu suppose dia kene highlight yuran yg di mansuhkan tu yg bernilai yg tersebut seperti di atas...

aku bangkitkan isu ni..sbb nye...mcm nak bayarkan yuran sekolah adik aku yg bongsu tu kan....sbb nye aku dah set dlm mind...murah jek..yuran SPM pon dah dimansuhkan kan...mcm mampo jek lah kan nak bayor...tp sangkaan aku meleset sbb nye, bile adik aku tunjukkan kertas senarai yuran yg kene bayor....mak eihhhh...tak seperti yg ku jangkakan...nilai nye...aku…