Skip to main content

Posts

Showing posts from April 22, 2009

Dear Mira

I think diz one sesuai tok ko!

hehehe layan kan ajo k!


kalo situasi cam aku....

kene ubah sket kot...:P


nota kaki: kalo boss aku tgk mmg mamposs aku kene nyorok bwh meja lah jwb nye...[tapi gamba baby ni cute kan?]

ntah ape ape aje

Tetibe masuk mood nak masuk AF19 nnt lah..maka aku nk wat prektis dulu [ade 12taun lg :P]...tapi kan oleh sbb motto AF7 adalah Transformasi...maka, next-next year nyer pon aku nak gune transformasi nyer version..di mana aku nk request lagu yg aku nk nyanyikan jek..xmo dengar ape cekgu cakap...nak nyanyi style sndr & lagu yg aku pilih sndr...sbb xleh tiru style artis yg sedia ade kn...

ok lah makcik-makcik, pakcik-pakcik, kakak-kakak, abang-abang, adik-adik & kengkawan sekalian... semoga ape yg aku perdendang kan ni akan menjawab semua persoalan kowang yg wat aku malas nak jawab dah....pepaham kan aje lah sndr yeaa...so, dengar jek lagu i ni..sila hafal & hayati yeaa...kang cekgu I-da marah..sbb xde feel mase nyanyi..mcm mane penonton nk menjiwai lagu yg dinyanyikan kan....

ok pedulik kan ape org len nak kate..aku xsuh pon kowang vote aku..aku mintak simpati kowang utk aku teros berada dlm AF19

uiks ramai sungguh yg lulus cemerlang dlm audition tok af19 ek..

owh kowang xcaye eh…