Wednesday, April 22, 2009

Dear Mira

I think diz one sesuai tok ko!

hehehe layan kan ajo k!


kalo situasi cam aku....

kene ubah sket kot...:P


nota kaki: kalo boss aku tgk mmg mamposs aku kene nyorok bwh meja lah jwb nye...[tapi gamba baby ni cute kan?]

ntah ape ape aje

Tetibe masuk mood nak masuk AF19 nnt lah..maka aku nk wat prektis dulu [ade 12taun lg :P]...tapi kan oleh sbb motto AF7 adalah Transformasi...maka, next-next year nyer pon aku nak gune transformasi nyer version..di mana aku nk request lagu yg aku nk nyanyikan jek..xmo dengar ape cekgu cakap...nak nyanyi style sndr & lagu yg aku pilih sndr...sbb xleh tiru style artis yg sedia ade kn...

ok lah makcik-makcik, pakcik-pakcik, kakak-kakak, abang-abang, adik-adik & kengkawan sekalian... semoga ape yg aku perdendang kan ni akan menjawab semua persoalan kowang yg wat aku malas nak jawab dah....pepaham kan aje lah sndr yeaa...so, dengar jek lagu i ni..sila hafal & hayati yeaa...kang cekgu I-da marah..sbb xde feel mase nyanyi..mcm mane penonton nk menjiwai lagu yg dinyanyikan kan....

ok pedulik kan ape org len nak kate..aku xsuh pon kowang vote aku..aku mintak simpati kowang utk aku teros berada dlm AF19

uiks ramai sungguh yg lulus cemerlang dlm audition tok af19 ek..

owh kowang xcaye eh..name aku termasuk skali..meh aku closed-up sket
ade kan name aku...?

Minggu per-1 I nak nyanyi lagu

*If iI were a boy*

Minggu Ke-2 I pilih lagu ni plak

*Coba*

Minggu Ke-3 plak..kasik lagu..relax sket lah..sakit tokak den dah ni

*Running*

Minggu ke-4 sy mau feeling-feeling diva lebey..kasik lagu mendayau-dayu lak

*Takdir Penentu*

Minggu Ke-5...fouuhh byk plak minggu nye..kasik lagu ni udah le

*Look what you've done*

Minggu ke-6 nak sangat lagu ni

*Hanya Kau yang Mampu*

Minggu ke-7, saya udah kepanchettan nih...kasik lagu ni jek lah

*AKU dAN dIRIMU*

Minggu ke-8...ha dolu-dolu sy teringin nyanyi lagu ni

*Tinggalkan Aku*

Minggu ke-9...ha hampir merasa lega....kasik lagu senang sket lah...

* Wake me up when september ends*

Minggu ke-10...wahhhh Tym Final ni..aku nak nyanyi lagu

* Aku dah bohsan*

ngerti..aku dah bohsan..malas dahhh nak layan persoalan makcik-makcik, pakcik-pakcik, kakak-kakak, abang-abang, adik-adik & kengkawan sekalian...ape pon..semua kententuan adalah dr tuhan yg Esa...dia yg mengatur perjalanan idop kite ok! ape yg kite mampooo..hny lah mencoba-berusaha-tawakkal....ok..sekian saje..bertemu lagi..di album saya yg bakal muncul setelah tamat XPDC sy di akademi ni nnt....

nota kaki: jgn lupe AFUNDI aku nnt....sila type AFUNDIsuke korang lah nk isi ape..hantarkan ke 32999

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...