Skip to main content

Posts

Showing posts from August 28, 2012

Raya 2012

Yeah ni ajelah gambar raya saya. yang lain-lain kat fesbuk. selow nau lah nak upload gambar. tensi saya tau. dan sila abaikan muka saya yang besar macam pinggan itu.

Raya kalini sama jek macam2 taun lepas cuma ada spesel sket sebab saya dah 30 tahun 2 hari sebelum raya... rayaku lebih bermakna sebagai orang dewasa..cewahhhhhh...
Budak kenit ni dapat kaki masa raya ke-2, kelakarnya time tu disebabkan ramai kanak2 yg sama level dgn dia berlari2...jadi dia eksited terlebih..terjoin budak2 tu berlari..huhuhu memang kesian....sbb dia asik kawan dengan orang2 dewasa jek kan....tu yang malas nk jalan....huhuhu nak ada geng baru nak berjalan yek....biasa lagi dia....

raya tetap meriah & memenatkan...huhuhu biasalah xpenat bukan raya namanya. dan hadiah terbaik birthday tahun ni ialah kena jadi baby sitter budak kenit ni masa bithday saya ya.. sungguh lah..nak kena hangkut dia ke mana..sebab xsampai hati nak tinggal kan dia dengan nenek. so, maklong ko memang cuti haritu sebab nak jaga k…

Minyak kereta

Sangat lsh bagusssssss harini....baru 2minit meninggalkn perkarangan rumah..minyak kereta pon blink2 kn....so kena singgah petrol pam jugak.. .the best part sampai petrol pam.....purse tak bawa. Takkan nk patah balik..adoiyai...mintak2 lah sampai opis....mmg alhamdulillah sampai tapi...mmg menyala jelah lampu gambar pam minyak tu kan..saiko nak sampai opis..huhuhu

Sampai opis terus nk pinjam duitkn..seb baek ade online bank. Blh transfer terus..kira guna konsep dptkn cash cepat bila tiada kad atm di tangan..huhuhu dan.lg saiko xde pengenalan diri..jgn kena thn sudah..lesen pon xbawakkn..haha

Bila jadi mcm teringat kt en.hussin dulu selalu pinjam duit dia nk bayor parking if tertinggal purse and selalunya dia kata xpayah bayar balik...mcm bapak aku lah plak..tapi segan lah kn if xbyr balik..dah lah asik tertinggal purse semendang kn..hehe..tp time lunch dulu xkesah sbb nyiok ade...xpayah segan mntk dia byr kn duit lunch kn..hehe nyiok kn kaye

Ni seb baek ade yg ade cash in hand lbh sk…