Skip to main content

Posts

Showing posts from November 27, 2012

Sila fokus

Pagi tadi aku telah membuat suatu perkara yg sama aku buat last saturday.. Owh khairunnisa sila sedar. Ada 25 hari lagi utk survive ye.

Bawak-bawaklah bertenang. Ni semua salah kedai jam yg charge tukar bateri tapi xsampau 3bln dah wassalam. Mmg penipu kedai tu. Sila jangan berurusan dengan kedai jam di dataran pahlawan sederet dengan f.o.s. Malas nk mention nama. Dah lah aku suruh tukar tali sahaja tapi dia gatal tukarkan bateri. Walhal bateri aku ok..tapi dia memandai kata bateri aku nk kiok kan...sekarang apa jadi? Malas nk pg bertekak kan...teruskan lah berniaga mcm tu....tapi ca-ya-na ape derang kisah kan. Eh mcm nama nyiok jer..huhuhu

Mood disable kan internet boleh?