Tuesday, September 23, 2008

Break!

Iklan Jap
Aku jengah website Upin & Ipin...no wonder lah kn jumaat lepas dia ulang pas2 sabtu & ahad aku xdapek tgk..seb baek..skodeng td nk tgk latest episode..xde rupenye...xpe tunggu raya lah ok!So, Weekend pon xdek episode baru..jgn lupe yeaa peminta U&I ni..hehehehe [so cute upin & ipin ni]

TAKE a BrEaK

N3 ni utk saje-saje..xde kene mengena antara yg hidop mau pon yang telah pergi meninggal kn dunia fana ini...so jgn ade yg terAse or terkenit ati..kalo ade jugak..sempena hari raya aidilfitri yg bakal menjelma aku nk memohon ampun & maaf sesungguhnya aku mmg xde niat ape-ape pon utk membuat kan korang terasa!

(sape teka leh dpt jawapan betul sajoks) - kerana permainan teka & menang xdigalakkan


Let say lah mase puasa ni kan..korang tersekat dlm jemm yg amat damn! hehehee pas2 xde pape dlm kocek suar or dlm bakul moto or dlm kete..yg ade hny lah...anggota tubuh badan...care paling mudah utk berbuka puasa adalah dengan mengorek idung [sila lihat rajah di atas] hehehehe :P or korang leh jek korek telinge...[aku xsempat nk dpt kan aksi ni pula..]..sesungguhnya jgn lah korang buat aksi ini sewaktu sedang berpuasa....

OK lah korang..Selamat berpuasa ari yg ke-23 [sekejap jek kn..next week dah raya...]

Little Penang Kafe

Cerita Ahad lepas..ni gamba nye..erm berbuka bersama-sama geng Wartawan [glamer kah kami?] hehehe hny we oll jek yg tau kn...aktiviti gossip harian masih diteruskan.. tapi kini pd cerita hari raya [jgn slh anggap..kami bkn gossip ape pon..cume bercerita hal harian sajoks ok!]


sape mo berkenalan..sila lah...[2 pon kalo xtakot ngan kapten lah kn]

ko tgk ape 2 jijo?


ni direserved kn tok abg moose ajo..hehehe

saz dok jauh..berkepit ngan abg soljar ajo..xmo bergamba ngan kami
Anggerik Avenue nyer model..hehehe



Mo dengar lagu tok video nikah sharna..hehehe ni lah lagunyer..layannnnnn

Berbuka Bersama Ex-ISE [Batch June2003-Apr2005]

Utk sesi penceritaan penuh, kome leh bace pada N3 aku sebelom ni Apa anda buat sabtu & Ahad yang lepas. Kisah ini berlaku di Intekma, shah alam.. kire tpt ni dipilih sebab budget utk buffet kat sini antara yg terendah lah kn [tp mlm smlm tgk shamsul@bazaar, ade lg murah kat shah alam 2, kat pelaga cafe (kalo xsilap aku lah) dekat sek.13.hehehe] tp IKEA lagi murah RM16.50 ajo..tp kene ingatlah punye lah ramai umat kat situ...Intekma ni ok..even student yg serve kn..kire ok lah 2...janji dpt kumpul kan geng-geng lame..ade yg dah beranak pinak pon..hehehehe ok kat Intekma ni..buffet dia hanya RM38.00, oleh sebab paln since minggu per-1 puasa. so, tpt mmg dah booking awal-awal lah kn..tapiii...xdpt side dekat pool..ntah apsal tah..tapi never mind lah kn..janji dpt kumpul kan semua..even xsemua yg dpt hadir [nk kumpulkan semua..ha mmg sampai 2020 pon xdapek aku rase,..hehehe]

ini sesi bergamba reramai

Che' Kham, Zam, Aku, & Kecik [Wah semua ni penah menghuni 1oL lah..hehehe]

Rina Sunshine, Zam, & Dila_Baik Sekali..hehehe

Ni Sesi utk pasangan yg dah berumah tangga [sbb 2 amik gamba kat tangga] hehehehe :p - rumah aku naek lift sbb 2 xleh join group ni lagi.. >,<

Me & Rina [sori dila lupe ajak ko..sbb ko kan tukang snap kn gamba ni..hehhee]


P/S: Utk tgk gamba laen [ade aku amik gamba pasangan-pasangan & Gamba xde motif pon ade] tapi korang kene jenguk kat frenster aku nnt [skrg lom upload lagi..tgu tgh sikit nnt ok!] Fotopages Aku

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...