Skip to main content

Posts

Showing posts from February 25, 2009

Sepul balas balik

Tag dari Sepul [Ni blog dia] lah plak .. hurm

1.Someone tells you they love you, you say...
sape someone tu..meh tunjuk muka..aku hny mampooo ckp

2.If you won a lot of money on the lottery, what would you buy first?
lottery? WTH lah kn..haram ok!

3.Do you miss anyone?
My Mom [dah nk s3weeks xjumpe sbb aku xbalik]

4.Who was driving the last time you were in a car bas? [aku xnaik kete kan...kan
hehehe sape lagi kalo bukan pakcik bas kan ..di mana kejadian tu berlaku pagi td

5.Do you like your bed?
erm aku kesah ke pasal bed ni? suke atau tak..yang pasti aku mampu tido ngan nyenyaknye

6.Will this weekend be a good one?
erm i don think so...sbb xdek pape plan lagi

7.Do you think you can last in a relationship for 6 months or more?
~ I dont thing so.. I always hoping it foreverrrrrr

8.How is your hair?
baser..xdek yg spesel..sbb dah 26 tahun ++ aku tgk rambut yg same [same pattern]

9.Do you like your life as of now?
of course..aku terime sedanya semua ketentukan yg dah ditetapkan

10.Do you wish someone would…

Tag from Dokter pulak

Ni TAG dari Dokter Asma' yg mane aku gelar dia dokter muda yg penuh emosi..hehehe...jgn mare yeaaa...nnt lagi cepat tua..xdek org nak lak..kih88*

-------------------------------------
Tag: "Things I Can't Stand"

The rules : List at least 5 things "Things I Can't Stand" & tag your friends.

-------------------------------------
Bek lah doc...saya jwb ur tag..seb bek ko 1st tym men tag aku kn..
-------------------------------------

5 bende tu adalah...

org yg xtepati masa/mungkir janji [asik-asik dia jek yg lmbt]toilet penoh [parking full aku leh trime lagi..tp bab toilet nih..parah nihh]tiket bas balik melaka abis...[wawawa rase nak meraung jek sbb penat oo berjln ke PUDU tu]dok umah sorang-sorang pehtu xleh tido [mmg rase nk bakar jek rumah tu]sakit GG [owh ni lah penyakit plg guwe xleh thn setakat nih]
ok abes sudah...nak 5 jek kn...

alah kene tag org jugak ke?..ok lah...org yg di tag seperti list kat bawah ni:-

miraDDsepulsarah
kite tukor2 org lah kn..hik22..s…

+Diam+

Diam itu indah
Senyap itu muhasabah
Sepi itu malam
Gelap itu blackout daaaaaaa

--------------------------------
aku mmg kene dok diam-diam dalam kesepian poket ku, di mana aku hanya mampoo utk senyap tanpa bersuara di dalam Gelap dunia aku sndr
--------------------------------

ape lah yg aku merapu kan ni lah....ape yg pasti..aku kechiwaaaaa cek account bank..."GAJI XMASOK LAGI!"

xpe kene bersabar lagi...esok masih ada..kesengsaraan akan berakhir esok ok .. huwaaaaaaa ... menanti esok yg penuh gemilang...

Nota kaki: len kali..tolong lah...jgn bg gaji awal sgt ok! hahaha
pd diri aku lak - sila berjimat cermat ok!