Skip to main content

Posts

Showing posts from July 25, 2010

Genting

Seawal pagi jumaat, dpt panggilan dari membe aku...
Membe: Malam ni kau buat ape? Aku: erm, xdek ape..lepak kat umah ajelah Membe: Jom Naik genting Aku: Genting? Malam ni? Kol brape? Membe: Yolah, Genting lah...malam ni..dalam kol 9lbh Aku: Kau jemput aku ke? Membe: yupp..aku jemput kau kat umah lah... Aku: ok lah..mlm ni aku follow ko naik genting
dan sesungguhnya, membe aku tu adalah seorang wanita ye...aku bukan lah baik sangat...& aku takde lah jenis yg terlampau jahat pulak kan. Aku hny manusia biasa yang mencuba utk menjadi yang terbaik :)
Sebab ade org tersalah anggap..ingat aku nak gi dating kat genting...Gile apekahh.......kalo lelaki bukan mahram nak ajak tgk wAyang pon aku akan reka 20 ribu alasan kan..kan..hehehe ni kan naik genting
Erm tujuan lepak genting tu bukannya ape, cuma saje jek..membe aku nak belajar guna camera yang dia baru beli..makanya, aku lah jadik mangsa utk ajar serba sedikit kan...
kami sampai genting dalam 11lbh sbb nye lepas amik aku, kene amik lagi 3org membe…