Friday, March 4, 2011

Ku pendam kan perasaan


Nampak gayanya, impian utk menjadikan dia sebahagian dari ahli keluarga terpaksa di tunda. majlis untuk meminangnya terpaksa di tunda ke suatu hari yang akan dikenalpasti selepas rundingan damai yang akan di adakan pada pertengahan bulan April nanti..sob sob sob. Poyo plak ayat ni. aku dah sengal. masalah line slow pada ketika 3.30-4.00 pm datang balik hari setelah 2hari dia bertenang. menyusahkan orang betul. kan dah kena pikir jalan penyelesaian nya lagi..adoiyai.

Ibu Naufal, sila lah sunting barangan ini dengan kadar segera, nak tunggu version baru tu lambat lg lah..silap2 ujung taun..birthday ko pon muncul balik tym tu..hehehehee baik ko tuntut hak ko ni dengan kadar segera. muahahhahaa boleh aku try test nanti...hehehehe alah aku nk try test main game Angry bird tu jek...

Start all over again

Bukan kerja baru ya.. Aku rasa aku masih SETIA... " aku masih setia,  Di sudut hatiku masih percaya....bla bla..aku masih setia..&q...