Skip to main content

Posts

Showing posts from March 10, 2009

Weekend yg Panjang

Oleh Sebab weekend lepas cuti panjang sket, alah lebey sehari jek pon..maka, kene lah balik kampong kan setelah sebulan xbalik..huhuhu..pecah rekod ok...sebulan xbalik! dengan jasa baik si Murni sbb menumpang kan aku smpai kat station star Bandar tasek Selatan mase Isnin yg lepas, maka dpt lah aku beli tiket utk Jumaat malam..tu pon dpt kui 10pm ok! gile punye lmbt kan..hik22 layan kan ajo sbb mak den suh balik mlm jumaat jugak...ku pikirkan ape pasal lah kn..ruper2 nye mmg byk lipas menyorok rupernye...aku kene uruskan hal makan minom org di rumah itu utk sabtu tu,,,cisss bedebah sungguh lah kan...sebabnye mak aku ke kenduri kawen si ida [which is sedare jaohh ku - ikot susur galur jaoh lah..tp ikut kedudukan geografi dlm peta...umah kami sgt dekat..tp dia wat kat umah ayah ngan mak tiri dia..maka jaoh lah jadik nye kan..hehehee]

so, sabtu tu,..sehari suntuk aku di umah...sambil tiada mood..sebab perut aku meragam cam org meroyan..siot jek..terbatal niat aku nak ke Muor petang tu...tp…