Skip to main content

Posts

Showing posts from May 25, 2009

1 Tahun

sori yeaa Ibu...diz tym Mama yun mo interprem..ahaks


Tanggal 25/5/2008 di kala aku sedang sibok ke sana ke mari di majlis kahwen adik aku..yg berlangsung kat umah aku taun lepas....hehehe Yam plak sibok berperang ngan kesakitan sbb nak melahirkan si budak kenit nims...hehehe dan sekarang dah pon setaun berlalu..

to Nisrina Nabihah yg comei...Happy Birthday...semoga membesar dengan sihat & semoga menjadik anak yg solehsolehah [perasan jek si jijo nimssss]...

Berita Penting: dan hari ini juga iaitu 25/5/2009...Dila selamat melahirkan baby boy di Hospital Kluang pada jam 4.457am [jadik anak jati Johor cam makpak nyer]..maka dengan ini... Dila & Acap diisytiharkan....sebagai Mama & Papa...sob* sob*..xsempat aku tgk perut Dila yg membuyut..hik33 dah selamat meletops

JB + BT

JB = Janda Baik
BT = Bukit Tinggi

Ok sekembali nye dari jalan-jalan..haruslah kene update segala jenis mak nenek kan..ala2 dah g outstaion balik kene wat report vagai tok di submit...mcm ni lah jugak...kang Ahli GGO's len sentap xdpt berita plak kn...

Kami selamat kembali ke pangkuan Bantal + selimut kami pada malam smlm...


Welcome to ZainiGuestHouse

Antara pose yg terbaek di ZainiGuestHouse [yo yo jek...]

Tpt merendam kn diri...Pulau Santap [oppss bukan SENTAP ok!]

Dah boleh lompat ke blom ni...eh Lompat lah..woii blom lagi lah
[Xpaham nk bace isyarat self timer tu..hehee
jadik lah lagu nih]

Sebelom pulang singgah sebentar di Bukit Tinggi

GoodBye Bukit Tinggi~~~

Ape yg boleh saya kata kan....

semua nyer jalan lancartapi mslh masa masih perlu diperbetulkan!makanan ok...cukop semuanye...cume skill nak membakar ayam kene di polish kan lagik..hehehe:P..& pada AJK sila jgn bawak bersama org yg rambang mata ketika bershopping..hehehehe
tpt tinggal...ok lah..std dok dlm utan..JGN NAK PIKIR ade ek…